foto

Grigorij Belenkij

  • nar. 9.1.1950 (69 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2018 Ljubov i Sax
2000 Staryje kljači
1999 Choču v ťjurmu
1997 Děti ponědělnika
1990 Rycarskij zamok
1989 Bespredel
Dve strely. Detektiv kamennogo věka
1988 Voznesenije
1987 Muž z bulváru Kapucínů
1986 Prodělki v starinnom duche
1985 Hudba života
1984 Shans
1983 Něždanno-něgadanno
1982 Predčuvstvije ljubvi
1981 Staňte se mým mužem

TV seriály

2016 Kuba (TV seriál)
2014 Tureckij tranzit (TV seriál)
2013 Agent (TV seriál)
2012 Moja bolšaja semja (TV seriál)
2011 Zakon i porjadok: Prestupnyj umysel (TV seriál)
Choročij-plochoj (S04E06)
Faktor smerti (S04E04)
Svoja vina (S04E03)
další epizody (5)
2010 Včera zakončilas vojna (TV seriál)
2008 Ljubov na ostrije noža (TV seriál)
2007 Zakon i porjadok: Otděl operativnych rassledovanij (TV seriál)
2006 Reklamnaja pauza (TV seriál)
Sčasťje po receptu (TV seriál)
Syščiki (TV seriál)
Fors-mažor (S05E09)
Školnyj ball (S05E08)
Zolotoj medalon (S05E07)
další epizody (9)
2005 Landyš serebristyj 2 (TV seriál)
Samaja krasivaja (TV seriál)
Syščiki (TV seriál)
Spisok regenta (S04E07)
Kak chorošo byť geněralom (S04E06)
Melodija dlja pistoleta s glušitělem (S04E05)
další epizody (7)
2002 Russkije amazonki (TV seriál)
2000 S novym sčastěm! 2 (TV seriál)
1999 S novym sčastěm! (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace