foto

Frank D. Gilroy

  • nar. 13.10.1925
    New York City, New York, USA
  • zem. 12.9.2015 (89 let)
    Monroe, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1997 Prachy ve hře (TV film)
1989 Luckiest Man in the World, The
1985 Angažmá
1982 Ten, co nosí smůlu
1979 Nero Wolfe (TV film)
1978 Once in Paris...
1976 Od dvanácti do tří
1975 The Turning Point of Jim Malloy (TV film)
1973 Vabanque (TV film) - divadelní hra
1971 Desperate Characters
1970 Jediná hra
Vec hrdosti (TV film) - divadelní hra
1968 The Subject Was Roses
1960 Hodiny odvahy
1959 Gundown at Sandoval
1956 Nejrychlejší střelec

TV seriály

1963 Burke's Law (TV seriál)
1961 Drama 61-67 (TV seriál)
The Dick Powell Show (TV seriál)
1959 The Rebel (TV seriál)
1958 The Rifleman (TV seriál)
Wanted: Dead or Alive (TV seriál)
1957 Have Gun - Will Travel (TV seriál)
1956 Playhouse 90 (TV seriál)
1955 Matinee Theatre (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)
On Camera (TV seriál)
1953 Douglas Fairbanks Jr. Presents (TV seriál)
The United States Steel Hour (TV seriál)
1952 General Motors Presents (TV seriál)
1950 Armstrong Circle Theatre (TV seriál)
Lux Video Theatre (TV seriál)
1948 Studio One (TV seriál)
1947 Kraft Television Theatre (TV seriál)

Spisovatelská filmografie

Filmy

1976 Od dvanácti do tří - kniha
1956 Nejrychlejší střelec - povídka

Režijní filmografie

Producentská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace