foto

Arianne Borbach

  • nar. 30.5.1962 (58 let)
    Bernau, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Am Himmel der Tag
2009 Polizeiruf 110 - Der Tod und das Mädchen (TV film)
2005 Sag ja
2003 Spurlos - Ein Baby verschwindet (TV film)
2001 Paulas Schuld (TV film)
Polizeiruf 110 - Kurschatten (TV film)
1999 Oskar und Leni
1998 Polizeiruf 110 - Tod und Teufel (TV film)
1995 Frau will nach oben, Eine (TV film)
1994 Smrt a dívka
1993 Benjamin a Ledová princezna (TV film)
Polizeiruf 110 - ... und tot bist du (TV film)
1992 Brut der schönen Seele, Die (TV film)
1991 Engel mit einem Flügel (TV film)
Taxi nach Rathenow (TV film)
Versteckte Fallen
1990 Motivsuche
1989 Galgenbrücke, Die (TV film)
1987 Liane
Madame Husson und ihr Tugendjüngling (TV film)
Vorspiel
1986 Der Vogelkopp
Dům u řeky
Hut des Brigadiers, Der
1985 Der verzauberte Weihnachtsmann (TV film)
Zwei Nikoläuse unterwegs (TV film)
1984 Auf dem Sprung
Paulines zweites Leben (TV film)
1983 Fariaho
1974 Die Patentante (TV film)

TV seriály

2015 In aller Freundschaft - Die jungen Ärzte (TV seriál)
Gemeinsam einsam (S01E03)
2012 In aller Freundschaft (TV seriál)
Befürchtungen (S15E36)
2005 SOKO Wismar (TV seriál)
Feuerteufel (S03E03)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Nervenkitzel (S05E13)
2004 Bibi a Tina (TV seriál)
2003 Stín elfů (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Auf der Flucht (S04E07)
Das Duell (S03E18)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Ein leichtfertiges Versprechen (S06E06)
2002 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Echte Profis (S02E06)
Alte Freunde (S02E04)
1998 Am liebsten Marlene (TV seriál)
Schloss Einstein (TV seriál)
1996 Mona M. - Mit den Waffen einer Frau (TV seriál)
1995 Kurklinik Rosenau (TV seriál)
Stefanie (TV seriál)
Šimpanz Charly (TV seriál)
1994 Ahoj, strejdo doktore! (TV seriál)
Faust (TV seriál)
Imken, Anna und Maria oder Besuch aus der Zone (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1991 Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)
Verliebt – verloren (E140)
1989 Benjamin Kvítko (TV seriál)
1988 Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)
Ohne Wenn und Aber (E126)
1987 Praxis Bülowbogen (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)
Mühlbach & Sohn (E110)
1978 Schauspielereien (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky