foto

Jason Alexander

  • nar. 23.9.1959 (60 let)
    Newark, New Jersey, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Faith Based
Loco por ti
2016 Tom a Jerry: Návrat do Země Oz
2015 Divoká karta
Larry Gaye: Renegade Male Flight Attendant
2014 Bucky and the Squirrels
How Murray Saved Christmas (TV film)
Lucky Stiff
2012 All in for the 99%
Stars in Shorts
2011 A Fairly Odd Movie: Grow Up, Timmy Turner! (TV film)
2010 Quantum Quest: A Cassini Space Odyssey
2009 Asteroid Kassandra (TV film)
Detektiv Slyde
Hačikó - příběh psa
2007 Pokerový král
2006 Holky jdeme na to aneb putování tučňáků
Hood of Horror
Ira & Abby
Rande v Queensu
2004 Vánoční koleda (TV film)
2003 101 dalmatinů II: Flíčkova londýnská dobrodružství
2002 Stage On Screen: The Women (TV film)
The Man Who Saved Christmas (TV film)
Zvoník u Matky Boží II
2001 Get Into My Shorts (TV film)
Labutí trumpetka
Odessa Or Bust
On Edge
Těžce zamilován
2000 Dobrodružství Rockyho a Bullwinkla
1999 Just Looking
Larry David: Curb Your Enthusiasm (TV film)
Love and Action in Chicago
Madeline: Lost in Paris
Rolničky, rolničky (TV film)
1998 Denial
1997 Popelka (TV film)
Pánská jízda
1996 Dunston: Sám v hotelu
Zvoník u Matky Boží
1995 Bye Bye Birdie (TV film)
Poslední smích
V dobrém i zlém
1994 Aladin - Jafarův návrat
Blankman
Noviny
Všude dobře, doma nejlíp
1993 Down on the Waterfront
For Goodness Sake
Sexual Healing
Šišouni v New Yorku
1992 Pusinky už nekupuji
1990 Bílý palác
Jakubův žebřík
Pretty Woman
1986 Brighton Beach Memoirs
Pobřeží moskytů
Rockabye (TV film)
1981 Senior Trip (TV film)
Žár

TV seriály

2020 Vypracovaná: Podle života Madam C. J. Walker (TV seriál)
Děvče podle Walkerové (E03)
Harley Quinn (TV seriál)
Trapped (S02E03)
New Gotham (S02E01)
Malý Sheldon (TV seriál)
A House for Sale and Serious Woman Stuff (S03E19)
2019 Harley Quinn (TV seriál)
Til Death Do Us Part (S01E01)
The Bug Diaries (TV seriál)
Worm's New Digs (S01E04)
The Orville (TV seriál)
Home (S02E03)
2018 Malý Sheldon (TV seriál)
Sedm smrtelných hříchů a malý Carl Sagan (S02E06)
Smrtící asteroidy, Oklahoma a zježené vlasy (S01E16)
The Orville (TV seriál)
Ja'loja (S02E01)
2017 Zviřátka (TV seriál)
Rats. (S02E01)
Robot Chicken (TV seriál)
Freshly Baked: The Robot Chicken Santa Claus Pot Cookie Freakout Special: Special Edition (S09E01)
Simpsonovi (TV seriál)
Burnsova univerzita (S28E19)
2016 The Grinder (TV seriál)
Genesis (E18)
From the Ashes (E17)
2015 The Grinder (TV seriál)
Grinder Rests in Peace (E09)
Giving Thanks, Getting Justice (E08)
2014 Penn Zero: Hrdina na půl úvazku (TV seriál)
Show Toma a Jerryho (TV seriál)
2013 Zpátky do školy (TV seriál)
Maňásková terapie (S04E09)
2011 Drsná Harry (TV seriál)
Z deště pod okap (S02E05)
Franklin a Bash (TV seriál)
Big Fish (S01E06)
2010 Rybičky (TV seriál)
Cleveland show (TV seriál)
Brotherly Love (S01E18)
Americký táta (TV seriál)
White Rice (S07E05)
2009 Larry, kroť se (TV seriál)
Seinfeld (S07E10)
The Table Read (S07E09)
The Reunion (S07E03)
2008 Myšlenky zločince (TV seriál)
Mistrovské dílo (S04E08)
2007 Everybody Hates Chris (TV seriál)
Everybody Hates Snow Day (S02E13)
2006 Campus Ladies (TV seriál)
Nové trable staré Christine (TV seriál)
Everybody Hates Chris (TV seriál)
Everybody Hates the Buddy System (S02E06)
2005 Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk a druhý detektiv (S04E01)
2004 Listen Up (TV seriál)
2001 Bob Patterson (TV seriál)
Myšmaš Kabaret (TV seriál)
Larry, kroť se (TV seriál) - herec, a.z.
Shaq (S02E08) - a.z.
Thor (S02E02)
The Car Salesman (S02E01)
Přátelé (TV seriál)
Smrt Rosity (S07E13)
2000 Syn pláže (TV seriál)
1999 Dilbert (TV seriál)
Uncomfortably Close with Michael McKean (TV seriál)
Star Trek: Voyager (TV seriál)
Kroužek expertů (S05E19)
1998 Herkules (TV seriál)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Finale (S09E22)
The Chronicle (S09E21)
The Puerto Rican Day (S09E20)
další epizody (12)
1997 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Strike (S09E10)
The Apology (S09E09)
The Betrayal (S09E08)
další epizody (22)
1996 Chůva k pohledání (TV seriál)
The Tart with Heart (S04E01)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Andrea Doria (S08E10)
The Abstinence (S08E09)
The Chicken Roaster (S08E08)
další epizody (22)
1995 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Gum (S07E10)
The Sponge (S07E09)
The Pool Guy (S07E08)
další epizody (23)
1994 Aladinova dobrodružství (TV seriál)
Duckman: Private Dick/Family Man (TV seriál)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Race (S06E10)
The Secretary (S06E09)
The Mom and Pop Store (S06E08)
další epizody (20)
1993 Dinosaurové (TV seriál)
Nejsme sami (S03E20)
Útěk z pánve (S03E14)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Conversion (S05E11)
The Cigar Store Indian (S05E10)
The Masseuse (S05E09)
další epizody (21)
1992 Dinosaurové (TV seriál)
Geniální síť (S03E03)
Oříšková válka - díl druhý (S02E20)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Pick (S04E13)
The Airport (S04E12)
The Contest (S04E11)
další epizody (24)
1991 Dinosaurové (TV seriál)
Jak to myslel předák Harrys (S02E13)
Pomíchaná vajíčka (S02E11)
Pracovní příležitost (S02E08)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Red Dot (S03E12)
The Alternate Side (S03E11)
The Stranded (S03E10)
další epizody (23)
1990 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Stock Tip (S01E05)
Male Unbonding (S01E04)
The Robbery (S01E03)
další epizody (4)
1989 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
Good News, Bad News (S01E01)
1988 Favorite Son (TV seriál)
1987 Everything's Relative (TV seriál)
1984 E/R (TV seriál)

Dokumentární

2020 M For Magic
2018 Broadway: The Next Generation
2017 The Truth Is in the Stars
2016 Broadway: Beyond the Golden Age
For the Love of Spock
The Gettysburg Address
2014 Misery Loves Comedy
2011 Amerika na pokračování (TV seriál)
2009 Make 'Em Laugh: The Funny Business of America (TV seriál)
2005 The Aristocrats
2004 Seinfeld Story, The (TV film)
2003 A Life of Laughter: Remembering John Ritter (TV film)
1999 Celebrity Profile (TV seriál)
Ultimate Trek: Star Trek's Greatest Moments (TV film)
1996 Sex, Censorship and the Silver Screen (TV seriál)
1995 50 Years of Funny Females (TV film)
1987 Biography (TV seriál)

Hudební videoklipy

2012 Nickelback - Trying Not to Love You (hudební videoklip)

Režijní filmografie

Filmy

1999 Just Looking
1995 V dobrém i zlém

TV seriály

2012 Franklin a Bash (TV seriál)
Last Dance (S02E08)
Mike a Molly (TV seriál)
Vince na holičkách (S03E02)
2010 V dobrém i zlém (TV seriál)
Požehnané chrápání (S04E12)
2009 Myšlenky zločince (TV seriál)
Rozštěpení (S04E20)
2008 Everybody Hates Chris (TV seriál)
Everybody Hates Graduation (S03E22)
2007 Everybody Hates Chris (TV seriál)
Everybody Hates Gambling (S02E19)
1998 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Chronicle (S09E21)
1995 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
Highlights of a Hundred (S06E14)
1992 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Good Samaritan (S03E20)

Host

Fanoušci tvůrce