foto

Helmut Zerlett

  • nar. 29.3.1957 (62 let)
    Kolín nad Rýnem, Nordrhein-Westfalen, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2018 Billy Kuckuck - Margot muss bleiben! (TV film)
Der Nesthocker (TV film)
Der Vorname
Frankfurt, Dezember 17 (TV film)
Kalte Füße
2017 Mord in bester Gesellschaft - Winters letzter Fall (TV film)
Zmatkářky: Každé řešení má svůj problém (TV film)
2016 Das beste Stück vom Braten (TV film)
Hotel Heidelberg - Kramer gegen Kramer (TV film)
Robby, Toby a létající stroj
Upíří sestry 3
2015 Mord in bester Gesellschaft – Bitteres Erbe (TV film)
Mutter auf Streife (TV film)
2014 Srdeční záležitost (TV film)
Utta Danella: Ideální manžel (TV film)
Utta Danella: Když hvězdy padaly (TV film)
Vampírky 2
Zítra to roztočíme, sousede! (TV film)
2013 Když Inge tančí
2012 Herbstkind (TV film)
Vampírky
Viktor a tajemství krokodýlího domu
Weihnachten... ohne mich, mein Schatz! (TV film)
2011 Der Duft von Holunder (TV film)
Niemand ist eine Insel (TV film)
2010 Jerry Cotton
2008 Mein Traum von Venedig (TV film)
Záhadná vražda (TV film)
2007 Armádní akademie
Neues vom Wixxer
2006 Maria an Callas
Nevěř nikomu! (TV film)
2005 Karate Dog (TV film)
2004 Supersmradi - Malí Géniové 2
2002 Nachtmusik
1998 Die Diebin (TV film)
Fünf-Uhr-Schatten
1996 Klaun (TV film)
1984 Last Trip to Harrisburg, The

TV seriály

2017 Über die Grenze (TV seriál)
Über die Grenze - Gesetzlos (E02)
Über die Grenze - Alles auf eine Karte (E01)
2015 Die Kanzlei (TV seriál)
2008 Maddin in Love (TV seriál)
Závodní Prasátko Rudy (TV seriál)
2006 Freunde für immer - Das Leben ist rund (TV seriál)
Maja (TV seriál)
2000 Utta Danella (TV seriál)
1998 Klaun (TV seriál)

Dokumentární

2014 Mannschaft, Die

TV pořady

2004 Harald Schmidt (TV pořad)
1995 Die Harald Schmidt Show (TV pořad)

Herecká filmografie

Filmy

2011 Das grosse Comeback (TV film)
Konečná uprostřed cesty
2006 Maria an Callas
2004 7 trpaslíků
2001 Welcher Mann sagt schon die Wahrheit (TV film)
1999 Late Show

TV seriály

2006 Maja (TV seriál)
2004 Schillerstraße (TV seriál)
1998 Klaun (TV seriál)

Host

TV pořady

2013 Circus Halligalli - Best of (TV pořad)
2009 heute-show (TV pořad)
2007 Schmidt & Pocher (TV pořad) - účinkující
2006 Das perfekte Profi Dinner - Spitzenköche unter sich (TV pořad)
Kult am Sonntag (TV pořad)
2005 Frei Schnauze (TV pořad)
2004 Harald Schmidt (TV pořad)
1995 Die Harald Schmidt Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace