foto

Tony Haygarth

  • nar. 4.2.1945
    Liverpool, Anglie, Velká Británie
  • zem. 10.3.2017 (72 let)
    Royal Tunbridge Wells, Kent, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Gracie (TV film)
2006 Ghostboat (TV film)
2005 Detektiv Monroe (TV film)
Dvacet tisíc ulic pod nebem (TV film)
Pod zeleným stromem (TV film)
Případy inspektora Lynleyho: Nákaza mocí (TV film)
2004 Padělatelé
2003 Casterbridgeský starosta (TV film)
Hornblower III - Povinnost (TV film)
Hornblower III - Věrnost (TV film)
2002 Fields of Gold (TV film)
2000 Don Quijote (TV film)
Slepičí úlet
Work in Progress
1997 Sharpova spravedlnost (TV film)
Woodlanders, The
Zrozeni z moře
1995 Infiltrátor (TV film)
The Last Englishman (TV film)
1994 Jutský princ
Sharpův nepřítel (TV film)
1993 Proces
1991 London Kills Me
1990 Dark River (TV film)
1989 Tree of Hands
1988 Nejnebezpečnější muž na světě
Švadlena
1987 Měsíc na venkově
Scoop (TV film)
1986 Profesore, jdete pozdě!
1985 Arena
Dítě snů
Nevěsta
Wings of Death
1984 Soukromá slavnost
1983 The Two Gentlemen of Verona (TV film)
1982 Ivanhoe (TV film)
Nemocnice Britannia
1980 McVicar
1979 Drákula
Lidský faktor
S.O.S. Titanic (TV film)
1977 Let's Get Laid
Rachel and the Beelzebub Bombardiers
1975 A Pint of Plain
1974 Belamira (TV film)
1973 The Love Ban
1971 Percy
Unman, Wittering a Zigo

TV seriály

2012 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Bílá a černá labuť (S14E08)
2011 Monroe (TV seriál)
2007 Inspector George Gently (TV seriál)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Skleněný král (S10E03)
2006 Mayo (TV seriál)
Život v buši (TV seriál)
2005 Ponurý dům (TV seriál)
The Rotters' Club (TV seriál)
2003 New Tricks (TV seriál)
The Afternoon Play (TV seriál)
The Royal (TV seriál)
2002 Foylova válka (TV seriál)
2001 Krůček k vraždě (TV seriál)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Smrtící anděl (S04E02)
2000 Clocking Off (TV seriál)
Doctors (TV seriál)
1998 Duck Patrol (TV seriál)
1997 Where the Heart Is (TV seriál)
1996 Dalziel a Pascoe (TV seriál)
Our Friends in the North (TV seriál)
1995 Doktorka Bramwellová (TV seriál)
Kavanagh QC (TV seriál)
Strašidelné příběhy (TV seriál)
1994 All Quiet on the Preston Front (TV seriál)
Pie in the Sky (TV seriál)
Space Precinct (TV seriál)
Věčný poutník (TV seriál)
1993 Mr. Wroe's Virgins (TV seriál)
The Return of the Borrowers (TV seriál)
Three Seven Eleven (TV seriál)
1992 Between the Lines (TV seriál)
Borrowers, The (TV seriál)
Growing Rich (TV seriál)
Inspektor Frost (TV seriál)
Performance (TV seriál)
1991 Parnell & the Englishwoman (TV seriál)
Plány a touhy (TV seriál)
1990 El C.I.D. (TV seriál)
Skvělí darebáci (TV seriál)
1989 All Change (TV seriál)
Making Out (TV seriál)
1988 Blind Justice (TV seriál)
1987 Hardwicke House (TV seriál)
Inspektor Morse (TV seriál)
Ruth Rendell Mysteries (TV seriál)
The Growing Pains of Adrian Mole (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
December Rose, The (TV seriál)
Farrington of the F.O. (TV seriál)
Lovejoy (TV seriál)
Návrat Antelopy (TV seriál)
Prospects (TV seriál)
1985 Screen Two (TV seriál)
1984 Muž bez domova (TV seriál)
Poldové (TV seriál)
1983 Father's Day (TV seriál)
Gathering Seed, The (TV seriál)
1982 Boys from the Blackstuff (TV seriál)
Dead Ernest (TV seriál)
New Adventures of Lucky Jim, The (TV seriál)
1981 Bergerac (TV seriál)
Borgiové (TV seriál)
Kinvig (TV seriál)
1980 Caleb Williams (TV seriál)
1979 Dick Turpin (TV seriál)
Shoestring (TV seriál)
The Omega Factor (TV seriál)
1978 Holocaust (TV seriál)
Touch and Go (TV seriál)
Warrior Queen (TV seriál)
1977 Rosie (TV seriál)
1976 Ghosts of Motley Hall, The (TV seriál)
Já, Claudius (TV seriál)
The Glittering Prizes (TV seriál)
1974 Churchill's People (TV seriál)
1973 BBC2 Playhouse (TV seriál)
Black and Blue (TV seriál)
Last of the Summer Wine (TV seriál)
Whatever Happened to the Likely Lads? (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
Emmerdale Farm (TV seriál)
Late Night Theatre (TV seriál)
The Protectors (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1969 ITV Saturday Night Theatre (TV seriál)
Special Branch (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
Spindoe (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
1962 Z Cars (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace