foto

Derek W. Hayes

  • nar. Lancashire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2003 Y Mabinogi
2000 Mistr zázraků
1993 Prince Cinders
1988 Binky and Boo
1985 The Victor
1983 Skywhales
1977 Max Beeza and the City in the Sky
1974 Custard

TV seriály

1996 Testament: The Bible in Animation (TV seriál)
1977 Animated Conversations (TV seriál)

Hudební videoklipy

1991 Rod Stewart: The Motown Song (hudební videoklip)
1990 Elton John - Club at the End of the Street (hudební videoklip)
1989 Madonna: Dear Jessie (hudební videoklip)

Scenáristická filmografie

Střihačská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace