foto

Thomas Koch

  • nar. 25.7.1971 (48 let)
    Hennigsdor, Brandenburg, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 In aller Freundschaft - Bis zur letzten Sekunde (TV film)
2012 Die weiße Mücke
2011 In aller Freundschaft - Was wirklich zählt (TV film)
2002 Odpověď dr. Mertensové (TV film)
Wolffs Revier: Sport ist Mord (TV film)
2001 Skrytý pohled vraha (TV film)

TV seriály

2020 In aller Freundschaft (TV seriál)
Unter Vätern (S23E04)
Schützenbrüder (S23E03)
Hier und jetzt (S23E02)
další epizody (4)
2019 In aller Freundschaft (TV seriál)
Weihnachtsmänner lügen nicht (S22E42)
Was sich neckt, ... (S22E41)
In anderen Welten (S22E40)
další epizody (42)
2018 In aller Freundschaft (TV seriál)
Fürchtet euch nicht! (S21E42)
Gefühlte Ewigkeit (S21E41)
Verpasste Gelegenheiten (S21E40)
další epizody (42)
2017 In aller Freundschaft (TV seriál)
Terra Incognita (S20E42)
Zu viel verlangt (S20E41)
Aus den Augen, aus dem Sinn? (S20E40)
další epizody (41)
2016 In aller Freundschaft (TV seriál)
Schritt für Schritt (S19E42)
Zufälle gibt es nicht (S19E41)
Liebende Mütter (S19E40)
další epizody (36)
2015 In aller Freundschaft - Die jungen Ärzte (TV seriál)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Frieden auf Erden (S18E42)
Schwachpunkte (S18E41)
Flächenbrand (S18E39)
další epizody (26)
2014 In aller Freundschaft (TV seriál)
Weihnachtswunder (S17E42)
Kurswechsel (S17E40)
Meilensteine (S17E39)
další epizody (27)
2013 In aller Freundschaft (TV seriál)
Süßer die Glocken nie klingen (S16E42)
Freud und Leid (S16E41)
Glückliche Fügung (S16E39)
další epizody (27)
2012 In aller Freundschaft (TV seriál)
Morgen, Kinder, wird’s was geben (S15E42)
Kurzschlussreaktion (S15E41)
Feuerprobe (S15E40)
další epizody (27)
2011 In aller Freundschaft (TV seriál)
Fröhliche Weihnacht überall (S14E42)
Sinnkrise (S14E40)
Familienangelegenheiten (S14E39)
další epizody (26)
2010 In aller Freundschaft (TV seriál)
Weihnachtsgaben (S13E42)
Vier in einem Boot (S13E41)
Kommunikationsstörung (S13E39)
další epizody (30)
2009 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Als geheilt entlassen (S01E02)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Altlasten (S12E39)
Grenzen (S12E38)
Stolz und Vorurteil (S12E37)
další epizody (30)
2008 In aller Freundschaft (TV seriál)
Jauchzet, frohlocket (S11E42)
Die richtige Intuition (S11E39)
Haus und Hof (S11E37)
další epizody (36)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Anfang oder Ende? (S11E01)
Wiedererweckte Gefühle (S10E39)
Die inneren Werte (S10E38)
další epizody (36)
2006 Endlich Samstag! (TV seriál)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Ihr Kinderlein kommet (S09E40)
Verpasste Zeit (S09E35)
Der Weg ist das Ziel (S09E34)
další epizody (34)
2005 In aller Freundschaft (TV seriál)
Familienfest (S08E42)
Hochzeitsglocken (S08E41)
Hand in Hand mit dem Schicksal (S08E36)
další epizody (36)
2004 In aller Freundschaft (TV seriál)
Liebeslügen (S07E39)
Recht auf Leben (S07E38)
Die Kraft der Liebe (S07E37)
další epizody (32)
2003 In aller Freundschaft (TV seriál)
Ein Fest mit Hindernissen (S06E43)
Ich will nach Hause (S06E42)
Isoliert (S06E41)
další epizody (37)
2002 In aller Freundschaft (TV seriál)
Stille Nacht … (S05E39)
Eine heikle Entscheidung (S05E38)
Morgen ist ein neuer Tag (S05E36)
další epizody (33)
2001 Ahoj, Robbie! (TV seriál)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Eine schöne Bescherung (S04E36)
Das Wagnis (S04E35)
Der letzte Kampf (S04E34)
další epizody (16)
1998 Specialisté na vraždy (TV seriál)
1995 Šimpanz Charly (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky