foto

Thomas Koch

  • nar. 25.7.1971 (47 let)
    Hennigsdor, Brandenburg, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 In aller Freundschaft - Bis zur letzten Sekunde (TV film)
2012 Die weiße Mücke
2011 In aller Freundschaft – Was wirklich zählt (TV film)
2002 Odpověď dr. Mertensové (TV film)
Wolffs Revier: Sport ist Mord (TV film)
2001 Skrytý pohled vraha (TV film)

TV seriály

2015 In aller Freundschaft - Die jungen Ärzte (TV seriál)
2009 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
2006 Endlich Samstag! (TV seriál)
2001 Ahoj, Robbie! (TV seriál)
1998 In aller Freundschaft (TV seriál)
Specialisté na vraždy (TV seriál)
1995 Šimpanz Charly (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace