foto

Yasmina Djaballah

  • nar. 2.4.1971 (48 let)
    Oran, Alžírsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Polizeiruf 110 - Liebeswahn (TV film)
Trennung auf Italienisch (TV film)
2013 Kleine Schiffe (TV film)
2005 Pommery und Hochzeitstorte (TV film)
2001 Mutter meines Mannes, Die (TV film)
Místo činu: Mnichov - Pohádka o vraždě (TV film)
2000 Zwei Asse und ein König (TV film)
1995 Polizeiruf 110 - Taxi zur Bank (TV film)
Polizeiruf 110 - Über Bande (TV film)

TV seriály

2019 Die Klempnerin (TV seriál)
2015 In aller Freundschaft - Die jungen Ärzte (TV seriál)
Pälzisch im Abgang (TV seriál)
2009 Eine für alle - Frauen können's besser (TV seriál)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
R.I.S. - Die Sprache der Toten (TV seriál)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
2001 Die Anstalt - Zurück ins Leben (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
1999 Kriminálka Kolín (TV seriál)
1997 Boomtown Berlin (TV seriál)
Hinter Gittern - Der Frauenknast (TV seriál)
Pobřežní stráž (TV seriál)
1995 Inspektor Balko (TV seriál)
1994 Ve jménu zákona (TV seriál)
1992 Freunde fürs Leben (TV seriál)
Wolffův revír (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2008 Die Deutschen (TV seriál)
2006 Mätressen - Die geheime Macht der Frauen (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace