foto

Simon Szabó

  • nar. 29.9.1979 (41 let)
    Budapest, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Pesti balhé
2019 Kölcsönlakás
2017 Budapest Noir
Pappa pia
2016 #naprvnípohled
2014 Fekete Leves
Megdönteni Hajnal Tímeát
Viktoria – o důstojnosti a chamtivosti
2013 A legyözhetetlenek (TV film)
2012 Dead Europe
Magic Boys
2010 Oda az igazság
T.Ú.K.-Tanár úr kérem! (TV film)
Vespa
2009 Koccanás (TV film)
Papírová letadla
2008 Rövid, de kemény... életem
2007 56 csepp vér
Jamais vu
Zuhanórepülés
2005 Kész cirkusz
2004 Nincs mese
2001 Moszkva tér
1999 Au Pair aneb Slečna na hlídání (TV film)

TV seriály

2020 Drága örökösök (TV seriál)
Elterelő hadművelet (S03E10)
Lakáscsere (S03E09)
Hova tűnt Vanessza? (S03E08)
další epizody (9)
2019 Drága örökösök (TV seriál)
Gyász (S02E39)
Az ellenszobor (S02E38)
Bátorságpróba (S02E35)
2018 A Tanár (TV seriál)
Episode 7 (S01E07)
Korhatáros szerelem (TV seriál)
Episode 9 (S02E09)
Episode 7 (S02E07)
Tóth János (TV seriál)
A kihallgatás (S01E52)
Fent és lent (S01E48)
A csodálatos lebukás (S01E47)
další epizody (7)
2017 Tóth János (TV seriál)
Energiák (S01E42)
Csapatépítés (S01E41)
Az új iroda (S01E40)
další epizody (33)
2016 Hunor (TV seriál) - vyp.
Tömény történelem (TV seriál)
Julianus barát és az elhagyott őshaza / Zrínyi Miklós és vadkanarcú felesége (S01E06)
Válótársak (TV seriál)
Episode 1 (S02E01)
X-company (TV seriál)
Poslední muž, poslední pokus (S02E04)
Munkaügyek (TV seriál)
A lövészet (S06E06)
2013 Munkaügyek (TV seriál)
Közhasznú munka (S02E10)
Smím tě políbit? (TV seriál)
Epizoda 7 (S02E07)
Epizoda 6 (S02E06)
2012 Munkaügyek (TV seriál)
Karácsonyi ünnepség/Céges karácsony (S01E23)
Hacktion (TV seriál)
A fordulat (S01E14)
Alfától omegáig (S01E13)
Múltidézés (S01E12)
2011 Hacktion (TV seriál)
Mindenki valaki más (S01E05)
Black box (S01E04)
Deamon a neten (S01E03)
aurA (TV seriál)
A háromszög (E01)
2009 Hajónapló (TV seriál)
1987 Szomszédok (TV seriál)

Dokumentární

2009 Szíven szúrt ország

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Scénografická filmografie

Filmy

2018 Ember a tűzből

Host

TV pořady

2020 #maradjotthon (TV pořad)
2018 Szenzációs Négyes (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky