foto

Felix Klejman

  • nar. 22.8.1946 (73 let)
    Vinnycja, Ukrajina, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2006 Králík nad propastí
2002 Dům bláznů
2001 Lvinaja dolja
Udar Lotosa
2000 Landyš serebristyj
Prezident i jego vnučka
Termination Man
1999 Afinskije večera
1998 Black Sea 213
1995 Hellfire (TV film)

TV seriály

2016 Muchtar. Novyj sled (TV seriál)
2015 Dvojnaja splošnaja (TV seriál)
Naparnicy (TV seriál)
2014 Tureckij tranzit (TV seriál)
2013 Mstitěl (TV seriál)
2012 Russkaja naslednica (TV seriál)
2010 Včera zakončilas vojna (TV seriál)
2009 1941 (TV seriál)
2007 Děvjať žizněj Nestora Machno (TV seriál)
Zakon i porjadok: Otděl operativnych rassledovanij (TV seriál)
Zakon i porjadok: Prestupnyj umysel (TV seriál)
2005 Syščiki (TV seriál)
Spisok regenta (S04E07)
Kak chorošo byť geněralom (S04E06)
Melodija dlja pistoleta s glušitělem (S04E05)
další epizody (7)
2004 Syščiki (TV seriál)
Ně streljajtě v pianista (S03E10)
Po tramvajnomu biletu (S03E09)
Beněfis (S03E08)
další epizody (9)
2003 Na uglu, u Patriaršich 3 (TV seriál)
Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)
Syščiki (TV seriál)
Angelskaja pyl (S02E07)
Tajna osenněgo lesa (S02E06)
Ujti i ně vernuťsja (S02E05)
další epizody (6)
2002 Kodex česti (TV seriál)
Russkije amazonki (TV seriál)
2001 Syščiki (TV seriál)
Dom, gdě isčezajut mužja (S01E10)
Gončije po krovavomu sledu (S01E09)
Ijerichonskije truby (S01E08)
další epizody (10)
2000 Marš Tureckogo (TV seriál)
S novym sčastěm! 2 (TV seriál)
1999 D.D.D. Dosje detektiva Dubrovskogo (TV seriál)
S novym sčastěm! (TV seriál)
1992 Deníky červených střevíčků (TV seriál)

Herecká filmografie

TV seriály

2003 Syščiki (TV seriál)
Ogoň něbesnyj (S02E04)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2010 Včera zakončilas vojna (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky