foto

Jevsej Jevsejev

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2017 NO-ONE
1990 Sistema 'Nipel'
1989 Ledi Makbet Mcenskogo ujezda

TV seriály

2012 Russkaja naslednica (TV seriál)
2007 Zakon i porjadok: Otděl operativnych rassledovanij (TV seriál)
2006 Sčasťje po receptu (TV seriál)
2003 Syščiki (TV seriál)
Angelskaja pyl (S02E07)
Tajna osenněgo lesa (S02E06)
Ujti i ně vernuťsja (S02E05)
další epizody (7)

Herecká filmografie

TV seriály

2010 Zakon i porjadok: Otděl operativnych rassledovanij (TV seriál)
Igry razuma (S04E10)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky