foto

Ivan Oganěsjan

  • nar. 9.3.1973 (46 let)
    Saratov, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Upravdomša (TV film)
2005 Persona non grata

TV seriály

2020 Buchta Glubokaja (TV seriál)
2019 Ministěrstvo (TV seriál)
Těň za spinoj (TV seriál)
2018 Doktor Kotov (TV seriál)
V čužom kraju (TV seriál)
2017 Otcy (TV seriál)
Vůně zločinu (TV seriál)
Konečné řešení (S03E08)
Pianista (S03E07)
Druhý otec (S03E06)
další epizody (8)
2016 Graždanin Nikto (TV seriál)
2015 Poslednij chod korolevy (TV seriál)
Vůně zločinu (TV seriál)
Obvinění (S02E08)
Napodobitel (S02E07)
Elitní zabijáci (S02E06)
další epizody (8)
2014 Tak daleko, tak blizko (TV seriál)
2013 Lovuška (TV seriál)
Vůně zločinu (TV seriál)
Vražedná hra (S01E08)
Válka zločinců (S01E07)
Únos (S01E06)
další epizody (8)
2012 Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Vozdychatěl (S04E23)
Nalog na ščedrosť (S04E22)
Něbezopasnyj rejs (S04E21)
další epizody (23)
2011 Braťja (TV seriál)
Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Otcy i děti (S03E24)
Mig pered smerťju (S03E23)
Svobodnaja kassa (S03E22)
další epizody (24)
Ochraňajemyje lica (TV seriál)
2010 Zakon i porjadok: Otděl operativnych rassledovanij (TV seriál)
Rasprava (S04E26)
Naslednik (S04E25)
Mesť (S04E24)
další epizody (26)
2009 Krem (TV seriál)
2008 Zakon i porjadok: Otděl operativnych rassledovanij (TV seriál)
Jachtsmen (S03E22)
Bezumije (S03E21)
Počerk ubijcy (S03E20)
další epizody (22)
2007 Ivan Poduškin. Džentlmen syska 2 (TV seriál)
Zakon i porjadok: Otděl operativnych rassledovanij (TV seriál)
Po obojudnomu soglasiju (S02E24)
Oblava (S02E23)
Popolam (S02E22)
další epizody (36)
2006 Ivan Poduškin. Džentlmen syska (TV seriál)
Vsegda govori "vsegda" 3 (TV seriál)
Viola Tarakanova. V mire prestupnych strastěj (TV seriál)
Fokus-pokus ot Vasilisy Užasnoj (S03E03)
2005 Balzakovskij vozrast, ili Vse mužiki svo... 2 (TV seriál)
Persona non grata (TV seriál)
Podruga osobogo naznačenija (TV seriál)
2004 Moja prekrasnaja ňaňa (TV seriál)
Tolko ty... (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky