foto

Ivan Oganěsjan

  • nar. 9.3.1973 (45 let)
    Saratov, Rusko, Sovětský svaz
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Persona non grata

TV seriály

2018 Doktor Kotov (TV seriál)
2017 Otcy (TV seriál)
2016 Graždanin Nikto (TV seriál)
2015 Poslednij chod korolevy (TV seriál)
2014 Tak daleko, tak blizko (TV seriál)
2013 Lovuška (TV seriál)
Vůně zločinu (TV seriál)
2012 Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Vozdychatěl (S04E23)
Nalog na ščedrosť (S04E22)
Něbezopasnyj rejs (S04E21)
další epizody (23)
2011 Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Otcy i děti (S03E24)
Mig pered smerťju (S03E23)
Svobodnaja kassa (S03E22)
další epizody (24)
Ochraňajemyje lica (TV seriál)
2010 Zakon i porjadok: Otděl operativnych rassledovanij 4 (TV seriál)
2008 Zakon i porjadok: Otděl operativnych rassledovanij 3 (TV seriál)
2007 Ivan Poduškin. Džentlmen syska 2 (TV seriál)
Zakon i porjadok: Otděl operativnych rassledovanij (TV seriál)
Zakon i porjadok: Otděl operativnych rassledovanij 2 (TV seriál)
2006 Ivan Poduškin. Džentlmen syska (TV seriál)
Vsegda govori "vsegda" 3 (TV seriál)
2005 Balzakovskij vozrast, ili Vse mužiki svo... 2 (TV seriál)
Podruga osobogo naznačenija (TV seriál)
2004 Moja prekrasnaja ňaňa (TV seriál)
Tolko ty... (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace