foto

Jaroslav Zeman

  • zem. 1.11.2016
    Slovensko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2006 Veľké šťastie
2003 Talár a ptačí zob (TV film)
2002 Za mestskými múrmi: Čierna pani (TV film)
2001 Za mestskými múrmi: Kováč Juraj (TV film)
2000 Chaos (TV film)
Duhová panna (TV film)
Okamih pravdy (TV film)
Za mestskými múrmi: Obeť (TV film)
1999 Mučivé tajomstvo (TV film)
Prstene pre dámu (TV film)
Rozprávanie neznámeho človeka (TV film)
1998 A ešte dve frašky... (TV film)
Drahí príbuzní (TV film)
Ja nič neviem (TV film)
Peniaze alebo život (TV film)
Za mestskými múrmi: Spravodlivosť (TV film)
1997 Alergia (TV film)
1996 Normálny cvok (TV film)
Zlodejka (TV film)
1995 Anatol (TV film)
Komorný spevák (TV film)
Maliar izieb (TV film)
Neviditeľná zbierka (TV film)
1994 Heloisa (TV film)
Tri poviedky so Zdenou Gruberovou (TV film)
Zlatohláska (TV film)
1993 Handrigula (TV film)
Pustatina lásky (TV film)
Čierny mních (TV film)
1992 Kráľ lesa (TV film)
O troch točkách (TV film)
1991 Infantkine narodeniny (TV film)
Ježišova matka (TV film)
Ružová Anička (TV film)
Strašidlo (TV film)
1990 100 x bez slov (TV film)
Niť života (TV film)
Rozprávka o tichej krajine (TV film)
Súboj (TV film)
Útrapy z rozumu (TV film)
1989 Biele obdobie sucha (TV film)
Básnikova posledná láska (TV film)
Bílé období sucha
Dnešná Médeia (TV film)
Génius jednej noci (TV film)
Pasians (TV film)
Turandot (TV film)
1988 Balada o mŕtvych očiach (TV film)
Dunajské rozprávky (TV film)
Jakubove uniformy (TV film)
Príbuzní ľudia (TV film)
Slečna Júlia (divadelní záznam)
Slečna Júlia (divadelní záznam)
1987 Dvaja (TV film)
Gottšalk (TV film)
Hľadanie šťastnej chvíle (TV film)
Komtúrové kroky (TV film)
Večná doba chvíle (TV film)
Záplata na záplate (TV film)
1986 Citové súradnice (TV film)
Dve balady (TV film)
O siedmich rokoch (TV film)
Pomsta Titanicu (TV film)
Vynález (TV film)
Zina (TV film)
1985 Hra (TV film)
Ideálny manžel (TV film)
Krvavé klinčeky (TV film)
Medulienka (TV film)
Mlynárka z Arcosu (TV film)
Rozprávanie kvetu kamélie (TV film)
Čierna ovca (TV film)
1984 Cesta životom (TV film)
Kirchhoffov zákon (TV film)
Prochorova baba (TV film)
Stretnutie pod starou píniou (TV film)
1983 Hasičský plášť (TV film)
Malvína z Bretónska (TV film)

TV seriály

2010 Nesmrtelní (TV seriál)
Ema B. (E03)
Náramek (E01)
2005 Medzi nami (TV seriál)
2004 Nadměrné maličkosti (TV seriál)
Duch modrého pokoje (S01E07)
1998 Za mestskými múrmi (TV seriál)
1988 Posledný drak (TV seriál)
1982 Rozprávky pätnástich sestier (TV seriál)

Dokumentární

1999 Nenápadný gigant Jozef Bednárik (TV film)

TV pořady

1999 Variácie (TV pořad)

Herecká filmografie

Filmy

1992 Adam a Anna (TV film)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace