foto

Jae-sook Ha

  • nar. 7.1.1979 (40 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Gukgadaepyo 2
2013 Peulraenmaen
2012 Misseu GO

TV seriály

2018 Kiseu meonjeo halkkayo (TV seriál)
2017 Beurkbo mai lalpeu (TV seriál)
2016 Byutipul maideu (TV seriál)
Gonghang ganeun gil (TV seriál)
2015 Nae maeum banjjakbanjjak (TV seriál)
2014 Boojeong joocha (TV seriál)
Joheun nal (TV seriál)
Minyeoui tansaeng (TV seriál)
2013 Jalkiun ttal hana (TV seriál)
Moozasik sangpalja (TV seriál)
Sebun gyeolhonhaneun yeoja (TV seriál)
2012 Noran boksoocho (TV seriál)
2011 Bitgwa geurimja (TV seriál)
Boseuga dallajyeotteoyo (TV seriál)
Sarangeul mideoyo (TV seriál)
2010 Pasta (TV seriál)
2009 Sol yakgukjip adeuldeul (TV seriál)
2008 Byeolsoongeom sijeun 2 (TV seriál)
Taeyanghee yeoja (TV seriál)
2007 Byeolsoongeom (TV seriál)
2006 Eolmana jokillae (TV seriál)
Yeonae shidae (TV seriál)

Host

TV pořady

2016 Baeteul teulib (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace