foto

Václav Mottl

  • nar. 6.1.1994 (25 let)
    Beroun, Středočeský, Česko

Biografie

Vystudoval Střední průmyslovou školu sdělovací techniky v Panské obor Obrazová a zvuková technika. Následně pokračoval ve studiu na Filmové akademii Miroslava Ondříčka v Písku, kde úspěšně zakončil magisterské studium se zaměřením na zvuk v roce 2018.

Václav "skkizo" Mottl

Zvukařská filmografie

Filmy

2018 Z pekla do pekla (studentský film)
2017 Prohibitoria (studentský film)
2016 Jáma (studentský film)
2015 KDYBY (studentský film)
Pokoj 113 (studentský film)
Ztracený muž (studentský film)
2014 Poslední svého druhu (studentský film)

Dokumentární

2018 13. komnata (TV seriál)
13. komnata Jana Kuželky (S14E20)
2017 13. komnata (TV seriál)
13. komnata Zdeňky Pohlreichové (S14E08)
13. komnata Evy Romanové (S14E07)
2014 Proti proudu: Jiří Smrž (studentský film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace