foto

Dieter Bellmann

  • nar. 24.7.1940 (79 let)
    Dohna, Sachsen, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 In aller Freundschaft - Bis zur letzten Sekunde (TV film)
2011 In aller Freundschaft - Was wirklich zählt (TV film)
2008 Zwischen Licht und Schatten
2007 Král Matěj
2002 Das Geheimnis meiner Mutter (TV film)
1982 Der Hase und der Igel (TV film)
1981 Besuch eines Herrn (TV film)
1980 Dornröschen (TV film)
1976 Was kostet Martin die Welt? (TV film)
1973 Alarm am See (TV film)
Die Zwillinge
1969 Barents heißt unser Steuermann (TV film)
1968 Die Dienstfahrt (TV film)
Die Wolkenstürmer (TV film)
1966 Steinzeitlegende

TV seriály

2016 Herzensbrecher - Vater von vier Söhnen (TV seriál)
Mut zur Zukunft (S04E04)
2015 In aller Freundschaft - Die jungen Ärzte (TV seriál)
2012 In aller Freundschaft (TV seriál)
Frohe Ostern überall (S15E12)
Hiobsbotschaften (S15E08)
Mit hohem Einsatz (S15E07)
další epizody (8)
2011 In aller Freundschaft (TV seriál)
Fröhliche Weihnacht überall (S14E42)
Schwere Prüfungen (S14E41)
Sinnkrise (S14E40)
další epizody (32)
2010 In aller Freundschaft (TV seriál)
Weihnachtsgaben (S13E42)
Vier in einem Boot (S13E41)
Liebesbekenntnisse (S13E40)
další epizody (33)
2009 In aller Freundschaft (TV seriál)
Das Fest der Liebe (S12E42)
Anders als es scheint (S12E41)
Altlasten (S12E39)
další epizody (31)
2008 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Donald (S07E10)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Jauchzet, frohlocket (S11E42)
Tragende Rolle (S11E41)
Süßes Leben (S11E40)
další epizody (36)
2007 In aller Freundschaft (TV seriál)
Anfang oder Ende? (S11E01)
In frohem Jubel (S10E42)
Zu neuen Ufern (S10E41)
další epizody (41)
2006 In aller Freundschaft (TV seriál)
Ihr Kinderlein kommet (S09E40)
Eine zweite Chance (S09E39)
So weit die Gefühle tragen (S09E37)
další epizody (35)
2005 In aller Freundschaft (TV seriál)
Familienfest (S08E42)
Hochzeitsglocken (S08E41)
Ein einziges Mal (S08E39)
další epizody (36)
2004 In aller Freundschaft (TV seriál)
Wunderbare Weihnacht überall (S07E42)
Anna und der Wolf (S07E41)
Herzenswunsch (S07E40)
další epizody (36)
2003 In aller Freundschaft (TV seriál)
Ein Fest mit Hindernissen (S06E43)
Ich will nach Hause (S06E42)
Isoliert (S06E41)
další epizody (33)
2002 In aller Freundschaft (TV seriál)
Gefährliches Geheimnis (S05E40)
Stille Nacht … (S05E39)
Eine heikle Entscheidung (S05E38)
další epizody (37)
2001 In aller Freundschaft (TV seriál)
Eine schöne Bescherung (S04E36)
Das Wagnis (S04E35)
Der letzte Kampf (S04E34)
další epizody (36)
2000 In aller Freundschaft (TV seriál)
Mut zur Wahrheit (S03E17)
Herzschmerzen (S03E16)
Feuer (S03E15)
další epizody (29)
1999 In aller Freundschaft (TV seriál)
In einem Boot (S02E17)
Verletzte Eitelkeit (S02E16)
Abschied für immer (S02E15)
další epizody (37)
1998 In aller Freundschaft (TV seriál)
Kindersorgen (S01E08)
Abschiedsschmerz (S01E07)
Einer für alle, alle für einen (S01E05)
další epizody (6)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Zollfahndung (TV seriál)
1969 Aufregende Jahre (TV seriál)
1966 Der Mensch neben dir (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

1987 Gavroche (TV film)
1980 Dornröschen (TV film)

Host

TV pořady

2014 MDR um 4 (TV pořad)
Quizduell-Olymp (TV pořad)
1957 Aktuelle Schaubude (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky