foto

Bernd Wefelmeyer

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2011 Malá velká panda
2001 Lední medvídek
1997 Prinz Friedrich von Homburg (TV film)
1992 Frank und Robert (TV film)
1991 Die Sprache der Vögel (TV film)
Polizeiruf 110 - Ein verhängnisvoller Verdacht (TV film)
Vanek-Trilogie (TV film)
1990 Die Ritter der Tafelrunde (TV film)
Heimsuchung (TV film)
Kleine Herr Friedemann, Der (TV film)
Mäuselaufrad (TV film)
Selbstversuch
Sprungdeckeluhr, Die
Unerwartete Bescherung (TV film)
1989 Brüder, nicht schießen! (TV film)
Das Myrtenfräulein
Der Mantel des Ketzers (TV film)
Große Liebe gesucht
Prinz Friedrich von Homburg (TV film)
1988 Die Bestie (TV film)
Passage (TV film)
1987 Der eingebildet Kranke (TV film)
Erste Reihe, Die (TV film)
Madame Husson und ihr Tugendjüngling (TV film)
Princ Zaječí srdce
V kruhu (TV film)
1986 Jungfer Miras Mirakel (TV film)
Kalter Engel (TV film)
1985 Polizeiruf 110 - Verlockung (TV film)
1984 Polizeiruf 110 - Freunde (TV film)
1983 Bruno H. Bürgel - Berliner Firmament (TV film)
Das daktyloskopische Wunder (TV film)
Der Löwenbiss (TV film)
Es geht einer vor die Hunde (TV film)
Falsche Zeugnisse (TV film)
Taková milá paní... (TV film)
Um Heidemarie (TV film)
1982 Der Notnagel (TV film)
1981 Das Ermittlungsverfahren
Kreuz-As bedeutet Tod (TV film)
So viel Wind und keine Segel (TV film)
1980 Spreelore oder Das heiße Blut
1979 Alaska-Kids großer Coup (TV film)
Ich - Dann eine Weile nichts (TV film)
Menschenfreunde (TV film)
1978 Die Urlauber (TV film)
Marianne wartet auf die Hochzeit (TV film)
Unser Drache Kasimir (TV film)
1977 Die Schildbürger (TV film)
1976 Das Ende vom Lied (TV film)
Max Dortu oder Nur die Toten kehren nicht zurück (TV film)
Netvor ze Samarkandu (TV film)
1974 Der Sommer der 17. Puppe (TV film)
Zwischen vierzig und fünfzig (TV film)
1973 Meine Schwester Tilli (TV film)
1972 Der große Ferienscheck
1968 Die entführte Braut (TV film)

TV seriály

1992 Doktor z hor (TV seriál)
1991 Mit Herz und Robe (TV seriál)
Prokurátor má slovo (TV seriál)
Bis zum bitteren Ende (E141)
1989 Die gläserne Fackel (TV seriál)
1988 Barfuß ins Bett (TV seriál)
1987 Fridolin (TV seriál)
Kiezgeschichten (TV seriál)
Prokurátor má slovo (TV seriál)
Unbefleckte Empfängnis (E111)
1985 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Das Biest (E102)
1978 Schauspielereien (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

1976 Die Bibliothekarin (TV film)

TV seriály

1991 Vorsicht! Falke! (TV seriál)

Herecká filmografie

TV seriály

1991 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Bis zum bitteren Ende (E141)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky