foto

Daniel Lind Lagerlöf

  • nar. 6.2.1969 (52 let)
    Stockholm, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2009 Johan Falk: De fredlösa
Johan Falk: Operation Näktergal
2007 Wallander: Pyramiden
2006 Svalan, katten, rosen, döden
2005 Buss till Italien
Carambole
2003 Zamilovaný kněz
2001 Bekännelsen (TV film)
Hans och hennes
1999 Vägen ut

TV seriály

2011 Bibliotekstjuven (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2007 Ett gott parti (TV seriál)
2005 Medicinmannen (TV seriál)
2002 Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Pojken i glaskulan (S02E07)
Annonsmannen (S02E06)
1998 S:t Mikael (TV seriál)
1997 Skärgårdsdoktorn (TV seriál)

Producentská filmografie

Střihačská filmografie

Filmy

2005 Buss till Italien

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky