foto

John Medici

  • nar. 4.1.1938 (82 let)
    New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1983 Missing Pieces (TV film)
1982 Můj oblíbený rok
Thou Shalt Not Kill (TV film)
1981 Born to Be Sold (TV film)
Stand by Your Man (TV film)
1980 Baby Comes Home (TV film)
Milující páry
The Jayne Mansfield Story (TV film)
1979 The Swap
1977 Having Babies II (TV film)
Tarantule (TV film)
1973 Serpico

TV seriály

1988 Freddyho noční můry (TV seriál)
Murphy Brown (TV seriál)
1985 Měsíční svit (TV seriál)
1984 Airwolf (TV seriál)
Mike Hammer (TV seriál)
Who's the Boss? (TV seriál)
1983 Oh Madeline (TV seriál)
1982 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
Witness to an Incident (S02E01)
Beyond the Golden Door (S01E04)
1981 Darkroom (TV seriál)
Gimme a Break! (TV seriál)
Poldové z Hill Street (TV seriál)
1980 Me and Maxx (TV seriál)
1979 Benson (TV seriál)
1977 Soap (TV seriál)
The Incredible Hulk (TV seriál)
1976 Koroner Quincy (TV seriál)
1975 Three for the Road (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky