foto

Edward Grover

  • nar. 23.10.1932
    Los Angeles, California, USA
  • zem. 22.11.2016 (84 let)
    Torrance, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1982 Games Mother Never Taught You (TV film)
1980 Nezaručená zpráva o válce (TV film)
1979 High Midnight (TV film)
1975 Strike Force (TV film)
Vyšetřovací zpráva
1974 Přání smrti
Zákon a nepořádek
1973 Serpico
Who?

TV seriály

1984 Blue Thunder (TV seriál)
1983 A-Team (TV seriál)
One More Time (S01E10)
1982 Bring 'Em Back Alive (TV seriál)
Matt Houston (TV seriál)
1981 Poldové z Hill Street (TV seriál)
Strike Force (TV seriál)
The Greatest American Hero (TV seriál)
1980 Magnum (TV seriál)
Nobody's Perfect (TV seriál)
1979 Archie Bunker's Place (TV seriál)
Eischied (TV seriál)
Mrs. Columbo (TV seriál)
Neobvyklé příběhy (TV seriál)
The Misadventures of Sheriff Lobo (TV seriál)
The Ropers (TV seriál)
1978 The White Shadow (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)
Fantasy Island (TV seriál)
Lou Grant (TV seriál)
1976 Quincy M.E. (TV seriál)
1975 Baretta (TV seriál)
One Day at a Time (TV seriál)
The Jeffersons (TV seriál)
1960 Insight (TV seriál)
1959 Alcoa Presents: One Step Beyond (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace