foto

Albert Henderson

  • nar. 29.1.1915
    New York, USA
  • zem. 17.1.2004 (88 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1995 Leaving Las Vegas
1993 Mr. Jones
1991 Trancers II
1990 The End of Innocence
1989 Tři uprchlíci
1988 Big Top Pee-wee
1987 Štamgast
1981 Pošťák vždy zvoní dvakrát
1980 Seed of Innocence
Zuřivost (TV film)
1975 Reincarnation of Peter Proud, The
1974 The Super Cops
1973 Policajt a lupič
Serpico
1972 Uzenáčova chýše
1971 The Pursuit of Happiness
1968 Cooganův styl
Madigan
What's So Bad About Feeling Good?

TV seriály

1995 Pohotovost (TV seriál)
Uzdrav, nauč, zabij (S02E03)
1994 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Soupeři (S02E11)
1993 Policie New York (TV seriál)
1979 Trapper John, M.D. (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)
Lou Grant (TV seriál)
1976 Quincy M.E. (TV seriál)
Sara (TV seriál)
Serpico (TV seriál)
1975 Bronk (TV seriál)
1973 Kojak (TV seriál)
1963 East Side/West Side (TV seriál)
1961 Car 54, Where Are You? (TV seriál)
The Defenders (TV seriál)
1960 Route 66 (TV seriál)
1959 Brenner (TV seriál)
1958 Naked City (TV seriál)
1957 Harbormaster (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace