foto

Danilo Bejarano

  • nar. 18.10.1975 (44 let)
    Skärholmen, Stockholm, Stockholms län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Boží mlčení
2014 Řezníkův valčík
2006 Wellkåmm to Verona

TV seriály

2020 Hamilton (TV seriál)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2019 Dříve než zemřeme (TV seriál)
Epizoda 3 (S02E03)
2017 Enkelstöten (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
další epizody (5)
Black Widows (TV seriál)
Episode 8 (S02E08)
Episode 7 (S02E07)
Episode 6 (S02E06)
další epizody (8)
2015 The Hundred Code (TV seriál)
Wenn du glaubst du gewinnst (E12)
Nicht deine Schuld (E11)
Geheimnisse (E10)
další epizody (11)
Ängelby (TV seriál)
2011 Alamaailma (TV seriál)
Episode 3 (S02E03)
Episode 2 (S02E02)
Episode 1 (S02E01)
2007 Labyrint (TV seriál)
2002 Skeppsholmen (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky