foto

Alexandr Bolšakov

  • nar. 15.10.1968 (52 let)
    Kotelnič, Kirovská oblast, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Zavtra utrom
2014 Besslavnyje pridurki
2010 Čužaja
2008 Mentovskije vojny: Epilog (TV film)
Transport
2005 Město bez slunce
2003 Ruské impérium: Začátek 3.
2002 Vovočka
1998 Hraniční přechod

TV seriály

2018 Dom s čjornymi kotami (TV seriál)
2017 Dvoje protiv smerti (TV seriál)
Obratnyj otsčjot (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Čužoje lico (TV seriál)
Zolotaja moloděž (E06)
Něvskij (TV seriál)
Zaděržanije (S02E31)
Kto ty? (S02E30)
Eto byl ty (S02E28)
další epizody (7)
2016 Klim (TV seriál)
Konsultant (TV seriál)
Tainstvennaja strasť (TV seriál)
Ženščina v bědě 3 (TV seriál)
Takaja rabota (TV seriál)
Samoje dorogoje (S02E62)
Ťomnaja storona (S02E48)
Otravitěli (S02E42)
další epizody (24)
2015 Apperkot dlja Gitlera (TV seriál)
Novogodněje sčastě (TV seriál)
Takaja rabota (TV seriál)
Prizraki (S01E80)
Smerť po očeredi (S01E79)
Vozvraščenije (S01E78)
další epizody (42)
2014 Inyje (TV seriál)
Ljubov govorit (TV seriál)
Plata po sčjotčiku (TV seriál)
Princ Sibiri (TV seriál)
Takaja rabota (TV seriál)
Vychodnoj (S01E15)
Vykup (S01E14)
Otstupnik (S01E11)
další epizody (8)
2013 Dvoje s pistoletami (TV seriál)
Kovboj (TV seriál)
Morskije ďjavoly. Smerč (TV seriál)
Parom (S01E06)
Pojezd (S01E05)
Načalo (S01E01)
Vasilisa (TV seriál)
Šef (TV seriál)
Vybor polkovnika Maximova (S02E26)
Kto-to dolžen umereť (S02E25)
Rezultat (S02E23)
PPS (TV seriál)
Belaja smerť (S02E32)
Evakuacija (S02E31)
Razbojnik (S02E30)
další epizody (31)
Doznavatěl (TV seriál)
Svoboda (S02E24)
2012 Chvost (TV seriál)
Smerť celitělja (E05)
Gruz (TV seriál)
2011 Beglec (TV seriál)
Narkotrafik (TV seriál)
Vsjo dlja pobedy (E01)
PPS (TV seriál)
Domušniki (S01E24)
Pravila parkovki (S01E23)
Čeljusti (S01E22)
další epizody (22)
Robinzon (TV seriál)
Alamaailma (TV seriál)
Episode 3 (S02E03)
Episode 2 (S02E02)
Episode 1 (S02E01)
2010 Děsant jesť děsant (TV seriál)
Ženskije mečty o dalnich stranach (TV seriál)
2009 Gruppa "Zeta" 2 (TV seriál)
Litějnyj (TV seriál)
Poslednij samolet (S02E10)
2008 Gaišniki (TV seriál)
Kukly kolduna (TV seriál)
Litějnyj (TV seriál)
Belyje noči (S01E06)
2007 Gruppa "Zeta" (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Ja tancevať choču (S08E03)
2006 Sekretnyje poručenija (TV seriál)
Zaščita Krasina (TV seriál)
Žizň i směrť Ljoňki Pantělejeva (TV seriál)
Labirinty razuma (TV seriál)
Serafima (E12)
Opera: Chroniki ubojnogo otděla (TV seriál)
Gluchar (S02E04)
2005 Bratva (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
Episode 5 (E05)
další epizody (7)
Brežněv (TV seriál)
Labirinty razuma (TV seriál)
Monětka (E07)
Morskije ďjavoly (TV seriál)
Proverka na všivosť (S01E07)
Princessa i niščij (TV seriál)
2004 Mangust (TV seriál)
Mužšaja logika (S02E06)
2002 Agentstvo "Zolotaja pulja" (TV seriál)
U nas vsjo doma (TV seriál)
2001 Ubojnaja sila (TV seriál)
Spidvej (S03E02)
2000 Banditskij Pětěrburg (TV seriál)
Episode 8 (S02E08)
Episode 7 (S02E07)
Episode 5 (S02E05)
další epizody (6)
Imperija pod udarom (TV seriál)
Vovočka (TV seriál)
Agent nacionalnoj bezopasnosti (TV seriál)
Těchnologija ubijstva (S02E12)
1999 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Novoje slovo v živopisi (S02E06)
Vizit k doktoru (S02E04)
1998 Agent nacionalnoj bezopasnosti (TV seriál)
Svet istiny (S01E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky