foto

Patrick Maloney

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

TV seriály

1999 Passions (TV seriál)
1996 Homeboys in Outer Space (TV seriál)
1995 Dobrá trefa (TV seriál)
NewsRadio (TV seriál)
The Jeff Foxworthy Show (TV seriál)
Unhappily Ever After (TV seriál)
1992 Kapela snů (TV seriál)
1991 Torkelsons, The (TV seriál)
1987 My Two Dads (TV seriál)
1981 Gimme a Break! (TV seriál)

Herecká filmografie

TV seriály

2007 Everybody Hates Chris (TV seriál)
Everybody Hates Kwanzaa (S03E10)
2005 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Zátiší (S06E10)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace