foto

George McCowan

  • nar. 27.6.1927
    Kanada
  • zem. 1.11.1995 (68 let)
    Santa Monica, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1990 Sanity Clause (TV film)
1983 Hot Money
1981 July Group, The (TV film)
1980 Dan August: The Jealousy Factor (TV film)
1979 The Return of Mod Squad (TV film)
The Shape of Things to Come
1978 Return to Fantasy Island (TV film)
1976 Shadow of the Hawk
1975 Murder on Flight 502 (TV film)
1974 Inbreaker, The
To Kill the King
1972 Jízda sedmi statečných
Welcome Home, Johnny Bristol (TV film)
Žáby
1971 Cannon (TV film)
Face of Fear, The (TV film)
Face-Off
If Tomorrow Comes (TV film)
Love Hate Love (TV film)
1970 Run, Simon, Run (TV film)
The Challenge (TV film)
The Love War (TV film)
The Over-the-Hill Gang Rides Again (TV film)
Černá brigáda (TV film)
1969 Ballad of Andy Crocker, The (TV film)
Monk, The (TV film)
1966 Don't Forget to Wipe the Blood Off

TV seriály

1988 Válka světů (TV seriál)
1982 Bring 'Em Back Alive (TV seriál)
1981 Nero Wolfe (TV seriál)
Seeing Things (TV seriál)
Shannon (TV seriál)
1979 Hart a Hartová (TV seriál)
The Littlest Hobo (TV seriál)
1978 Charlieho andílci (TV seriál)
The Jade Trap (S02E22)
Mother Goose Is Running for His Life (S02E20)
The Sandcastle Murders (S02E18)
1977 Fantasy Island (TV seriál)
Charlieho andílci (TV seriál)
The Vegas Connection (S01E17)
Angel Trap (S01E13)
1976 Charlieho andílci (TV seriál)
Consenting Adults (S01E10)
Lady Killer (S01E08)
1975 S.W.A.T. (TV seriál)
Starsky a Hutch (TV seriál)
1974 V ulicích San Francisca (TV seriál)
Chapel of the Damned (S02E16)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
The Starlost (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
The Victims (S02E11)
The Set-Up (S01E17)
1972 Banacek (TV seriál)
Search (TV seriál)
The Rookies (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
1970 Dan August (TV seriál)
Silent Force, The (TV seriál)
1969 The New People (TV seriál)
1967 Hatch's Mill (TV seriál)
Judd for the Defense (TV seriál)
The Invaders (TV seriál)
1966 The Felony Squad (TV seriál)
Wojeck (TV seriál)
1965 Seaway (TV seriál)
1963 Forest Rangers, The (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky