foto

Greg McLean

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 The Darkness
2013 Wolf Creek 2
2007 Krokodýl: Návrat do krvavé laguny
2005 Wolf Creek

TV seriály

2016 Wolf Creek (TV seriál)

Producentská filmografie

Herecká filmografie

Filmy

2015 Tales of Halloween

Dokumentární

2011 Splat Pack, The
2006 Making of 'Wolf Creek', The

TV pořady

2009 Flickerfest on Extra (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace