foto

David Goodis

  • nar. 2.3.1917
    Philadelphia, Pennsylvania, USA
  • zem. 7.1.1967 (49 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

1989 Edge, The (TV film) - povídka
Street of No Return - kniha
1986 Sestup do pekel - kniha
1984 Ulička barbarů - kniha
1983 Měsíc v kanálu - kniha
1972 Běh zajíce polem - kniha
1971 Kořist - kniha
1960 Střílejte na pianistu - kniha
1957 Nightfall - kniha
The Burglar - kniha
1956 Section des disparus - kniha
1947 Temná pasáž - kniha

TV seriály

1993 Padlí andělé (TV seriál) - povídka
1950 Sure As Fate (TV seriál) - kniha
1948 Studio One (TV seriál) - kniha

Scenáristická filmografie

Filmy

1957 The Burglar
1947 The Unfaithful

TV seriály

1962 Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1950 Lux Video Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace