foto

Melitta Fitzer

  • nar. 28.3.1955 (64 let)
    Vídeň, Wien, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2012 Hated
Montana Amazon
2009 Happy in the Valley
2008 Temné ulice
2007 Čas vypršel

TV pořady

2002 Durch die Nacht mit... (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace