foto

Jack Colvin

  • nar. 13.10.1934
    Lyndon, Kansas, USA
  • zem. 1.12.2005 (71 let)
    North Hollywood, Kalifornie, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1998 Birds of a Feather
1988 Dětská hra
Návrat neuvěřitelného Hulka (TV film)
1977 Benny and Barney: Las Vegas Undercover (TV film)
Exo-Man (TV film)
The Spell (TV film)
1976 Amelia Earhart (TV film)
Embryo
1975 Knuckle (TV film)
Rooster Cogburn
1974 Terminal Man
The Crazy World of Julius Vrooder
Větrná smršť (TV film)
1973 Sicilské nešpory
Štír
1972 Footsteps (TV film)
Hickey & Boggs
Jeremiah Johnson
Život a doba soudce Roye Beana
1970 Monte Walsh
1969 Viva Max!
1968 How Sweet It Is!
1966 Operation Razzle-Dazzle (TV film)

TV seriály

1987 The Law and Harry McGraw (TV seriál)
1986 MacGyver (TV seriál)
Tichý svět (S02E09)
1985 Washingtoon (TV seriál)
1984 Hunter (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1983 Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
1982 The Incredible Hulk (TV seriál)
A Minor Problem (S05E07)
Slaves (S05E06)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
Gimme a Break! (TV seriál)
The Incredible Hulk (TV seriál)
Triangle (S05E05)
Sanctuary (S05E04)
Veteran (S05E03)
další epizody (18)
1980 The Incredible Hulk (TV seriál)
Deep Shock (S04E05)
Dark Side (S04E04)
Free Fall (S04E03)
další epizody (17)
1979 The Incredible Hulk (TV seriál)
Captive Night (S03E11)
Babalao (S03E10)
The Snare (S03E09)
další epizody (23)
1978 The Incredible Hulk (TV seriál)
Escape from Los Santos (S02E10)
Stop the Presses (S02E09)
Killer Instinct (S02E08)
další epizody (19)
1977 The Hardy Boys/Nancy Drew Mysteries (TV seriál)
The Incredible Hulk (TV seriál)
Neuvěřitelný Hulk (S01E01)
Westside Medical (TV seriál)
1976 City of Angels (TV seriál)
Koroner Quincy (TV seriál)
The Bionic Woman (TV seriál)
The Quest (TV seriál)
1975 Baretta (TV seriál)
McCoy (TV seriál)
Switch (TV seriál)
The Invisible Man (TV seriál)
1974 The Rockford Files (TV seriál)
The Six Million Dollar Man (TV seriál)
Kojak (TV seriál)
Osmnáct hodin strachu (S01E16)
1973 Harry O (TV seriál)
1972 The Rookies (TV seriál)
1966 Blue Light (TV seriál)
Preview Tonight (TV seriál)
Tarzan (TV seriál)
That Girl (TV seriál)
The Rat Patrol (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

1977 The Incredible Hulk (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky