foto

Dieter Laske

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2002 Polizeiruf 110 - Vom Himmel gefallen (TV film)

TV seriály

2015 In aller Freundschaft - Die jungen Ärzte (TV seriál)
2010 Lena - láska mého života (TV seriál)
2009 Klinik am Alex (TV seriál)
2004 Stefanie - nový začátek (TV seriál)
1997 Hinter Gittern - Der Frauenknast (TV seriál)
1995 Stefanie (TV seriál)
1992 Marienhof (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky