foto

Denis Burgazliev

  • nar. 24.8.1970 (48 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Lotta a osudová zkouška
2008 Trassa M8
2006 Satisfakcija (TV film)
2004 Autobahn (studentský film)
Bournův mýtus
2002 Aprel
August der Glückliche (TV film)
2000 Bonhoeffer: Agent of Grace
England!
Swetlana
1992 Un bout de Challenger

TV seriály

2018 Iščejka 2 (TV seriál)
Iščejka 3 (TV seriál)
Operacija "Satana" (TV seriál)
2017 Babylon Berlín (TV seriál)
2016 Medsestra (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Srdečné pozdravy z Moskvy (S21E05)
2015 In aller Freundschaft - Die jungen Ärzte (TV seriál)
Iščejka (TV seriál)
Pauk (TV seriál)
Snajper: Poslednij vystrel (TV seriál)
2013 Veronika. Begljanka (TV seriál)
2012 Smerť špionam. Skrytyj vrag (TV seriál)
2010 Čas Volkova 4 (TV seriál)
2008 Čas Volkova 2 (TV seriál)
2007 GSG 9: Speciální jednotka (TV seriál)
Čas Volkova (TV seriál)
2003 Odvážní andělé (TV seriál)
1999 Die Pfefferkörner (TV seriál)
Sturmzeit (TV seriál)
1994 Ein starkes Team (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace