foto

Rafael Stachowiak

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Am Ende ist man tot
Die letzte Reise (TV film)
Past Life
2015 Nahý mezi vlky (TV film)
Tatort - Borowski und der Himmel über Kiel (TV film)
Tatort - Wer Wind erntet, sät Sturm (TV film)
2011 Lollipop Monster
TABU – Jest duše cizinkou na zemi
2010 Fracht (TV film)
2007 Mitte 30 (TV film)

TV seriály

2019 Unschuldig (TV seriál)
2016 Der Tatortreiniger (TV seriál)
Sind Sie sicher? (S06E01)
2015 Donna Leonová (TV seriál)
Tierische Profite (E21)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky