foto

Atte Reunanen

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Uusi Päivä: Mä voin selittää kaiken (TV film)
2011 Herra Heinämäki ja Leijonatuuliviiri

TV seriály

2018 Pirjo (TV seriál)
Huono elokuva (S01E16)
Tuntematon sotilas (TV seriál)
Hänen upseeriensa malja (E03)
2010 Uusi päivä (TV seriál)

Hudební videoklipy

2016 T. Palon Täytetty Apina - Aurinko (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2016 Löydä luontosi (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky