foto

Gi-hwa Kang

  • nar. 14.12.1983 (36 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Manyeo
2013 Aengdooya yeonaehaja
2011 Chaepowang
2006 Cheongchoonmanhwa
Moodori
2005 B-hyeong namjachingu
2004 Gil
2003 4 inyong shiktak

TV seriály

2013 Teugsusageonjeondamban TEN 2 (TV seriál)
2012 Gaksital (TV seriál)
Neoraseo joha (TV seriál)
2011 Jjakpae (TV seriál)
2010 Dokteo chaempeu (TV seriál)
Sanbuingwa (TV seriál)
2008 Bulhandang (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky