foto

Georgij Nikolajenko

  • nar. 1.11.1946 (73 let)
    Leningrad, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1993 Monstry
1986 S něba na zemlju
1985 Parašjutisty
Zavěščanije
1983 Ljublju. Ždu. Lena
1979 Gorod priňal
1977 Fronta v týlu
1974 Tenkrát u Tichého oceánu
1971 Antracit
1969 U jezera

TV seriály

2015 Takaja poroda (TV seriál)
2014 Sklifosovskij 3 (TV seriál)
Slepoj rasčet (TV seriál)
Kodex česti (TV seriál)
Bespokojnyj sosed (S07E32)
Na reke (S07E31)
Labirint pamjati (S07E30)
další epizody (32)
2013 Kodex česti (TV seriál)
Grabitěli (S06E24)
Železobetonnyj argument (S06E23)
Těorija myšelovki (S06E22)
další epizody (24)
2012 Sklifosovskij (TV seriál)
2011 Dělo gastronoma №1 (TV seriál)
Kodex česti (TV seriál)
Sekretnoje oružije (S05E08)
Džoker (S05E07)
Falsifikacija (S05E06)
další epizody (8)
2010 Kodex česti (TV seriál)
Smerť na beregu morja (S04E08)
Zvonok s togo sveta (S04E07)
Pokušenije na kandidata (S04E06)
další epizody (8)
2007 Zakon i porjadok: Prestupnyj umysel (TV seriál)
Zakrytoje dělo (S01E02)
2006 Kodex česti (TV seriál)
Koleso zakona (S03E08)
Smerti vopreki (S03E07)
Klub brošennych žen (S03E06)
další epizody (8)
2005 Landyš serebristyj 2 (TV seriál)
2004 Kodex česti (TV seriál)
Bankiry predpočitajut umereť (S02E06)
Korporacija (S02E05)
Igra na vyživanije (S02E03)
další epizody (5)
2002 Kodex česti (TV seriál)
Episode 16 (S01E16)
Episode 15 (S01E15)
Episode 14 (S01E14)
další epizody (16)
2001 Dalnobojščiki (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2011 Kodex česti (TV seriál)
Sekretnoje oružije (S05E08)
Džoker (S05E07)
Falsifikacija (S05E06)
další epizody (8)
2008 Zakon i porjadok: Prestupnyj umysel (TV seriál)
Bezuprečnyj (S03E24)
Nastojaščije roditěli (S03E23)
Dobroje imja (S03E20)
další epizody (22)
2007 Zakon i porjadok: Prestupnyj umysel (TV seriál)
Kollekcioněr (S01E12)
Čelovek-něvidimka (S01E11)
Vrag sredi svoich (S01E10)
další epizody (12)
2006 Kodex česti (TV seriál)
Koleso zakona (S03E08)
Smerti vopreki (S03E07)
Klub brošennych žen (S03E06)
další epizody (8)
2002 Kodex česti (TV seriál)
Episode 16 (S01E16)
Episode 15 (S01E15)
Episode 14 (S01E14)
další epizody (16)
2001 Dalnobojščiki (TV seriál)

Skladatelská filmografie

TV seriály

2011 Zakon i porjadok: Prestupnyj umysel (TV seriál)
Choročij-plochoj (S04E06)
Faktor smerti (S04E04)
Svoja vina (S04E03)
další epizody (5)
2003 Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)
2002 Kodex česti (TV seriál)
2001 Dalnobojščiki (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky