foto

Valentina Nikolajenko

  • nar. 25.10.1945 (73 let)
    Serpuchov, Moskevská oblast, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1972 Boj s těňju
1967 Svaďba v Malinovke
1966 Ně zabuď... stancija Lugovaja

TV seriály

2014 Kodex česti (TV seriál)
Bassejn (S07E04)
2013 Kodex česti (TV seriál)
Gonki na vyživanije (S06E11)
Vintovka (S06E09)
2011 Kodex česti (TV seriál)
Sekretnoje oružije (S05E08)
Džoker (S05E07)
Falsifikacija (S05E06)
další epizody (7)
2010 Kodex česti (TV seriál)
Smerť na beregu morja (S04E08)
Pokušenije na kandidata (S04E06)
2007 Zakon i porjadok: Prestupnyj umysel (TV seriál)
Uviď meňa (S02E23)
2006 Kodex česti (TV seriál)
Koleso zakona (S03E08)
Klub brošennych žen (S03E06)
Operacija "Zona" (S03E05)
další epizody (4)
2004 Kodex česti (TV seriál)
Korporacija (S02E05)
2002 Kodex česti (TV seriál)
Episode 16 (S01E16)
Episode 15 (S01E15)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2007 Zakon i porjadok: Prestupnyj umysel (TV seriál)
Čelovek-něvidimka (S01E11)
Don Žuan (S01E07)
Dobryj doktor (S01E05)
další epizody (5)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace