foto

Igor Lagutin

  • nar. 5.8.1964 (54 let)
    Minsk, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Linija ogňa
2008 Yubiley (TV film)
2002 Intěresnyje mužčiny
2000 Ljubov do groba
1995 Letnije ljudi
1992 V načale bylo slovo

TV seriály

2016 Vosmiděsjatyje 6 (TV seriál)
2015 Vosmiděsjatyje 5 (TV seriál)
2014 Aromat šipovnika (TV seriál)
Kodex česti (TV seriál)
Bespokojnyj sosed (S07E32)
Na reke (S07E31)
Labirint pamjati (S07E30)
další epizody (32)
2013 Mstitěl (TV seriál)
Vosmiděsjatyje 3 (TV seriál)
Kodex česti (TV seriál)
Grabitěli (S06E24)
Železobetonnyj argument (S06E23)
Těorija myšelovki (S06E22)
další epizody (24)
2011 Bez pravil (TV seriál)
Vosmiděsjatyje (TV seriál)
Zakon i porjadok: Prestupnyj umysel (TV seriál)
Konkurenty (S04E07)
Choročij-plochoj (S04E06)
Faktor smerti (S04E04)
další epizody (6)
Kodex česti (TV seriál)
Sekretnoje oružije (S05E08)
Džoker (S05E07)
Falsifikacija (S05E06)
další epizody (8)
2010 Kodex česti (TV seriál)
Smerť na beregu morja (S04E08)
Zvonok s togo sveta (S04E07)
Pokušenije na kandidata (S04E06)
další epizody (8)
2008 Fotograf (TV seriál)
Něravnyj brak (E09)
Zakon i porjadok: Prestupnyj umysel (TV seriál)
Bezuprečnyj (S03E24)
Nastojaščije roditěli (S03E23)
Dar (S03E22)
další epizody (24)
2007 Zakon i porjadok: Prestupnyj umysel (TV seriál)
Gorsť pepla (S02E24)
Uviď meňa (S02E23)
Bilet v večnosť (S02E22)
další epizody (36)
2006 Kodex česti (TV seriál)
Koleso zakona (S03E08)
Smerti vopreki (S03E07)
Klub brošennych žen (S03E06)
další epizody (8)
2005 Zvězda epochi (TV seriál)
2004 Kodex česti (TV seriál)
Bankiry predpočitajut umereť (S02E06)
Korporacija (S02E05)
Embargo na ženščin (S02E04)
další epizody (6)
2002 Kodex česti (TV seriál)
Episode 16 (S01E16)
Episode 15 (S01E15)
Episode 14 (S01E14)
další epizody (16)
Vorovka 2. Sčastě naprokat (TV seriál)
2001 Na uglu, u Patriaršich 2 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace