foto

Sonny Bono

  • nar. 16.2.1935
    Detroit, Michigan, USA
  • zem. 5.1.1998 (62 let)
    California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1996 Prezidentův syn
1993 Leslie Nielsen's Bad Golf Made Easier
1990 Thanksgiving Day (TV film)
1989 Under the Boardwalk
1988 Lak na vlasy
1987 Dirty Laundry
1986 Trol
1985 Vals, The
1983 Balboa
1982 Připoutejte se, prosím! 2
1980 Top of the Hill (TV film)
1979 Murder in Music City (TV film)
Útěk do Atén
1975 Murder on Flight 502 (TV film)
1968 Best on Record, The (TV film)
1967 Dobré časy
1965 Wild on the Beach

TV seriály

1993 Superman (TV seriál)
1991 P.S.I. Luv U (TV seriál)
1990 Kvítko (TV seriál)
Parker Lewis musí vyhrát (TV seriál)
1985 Our Time (TV seriál)
The Golden Girls (TV seriál)
1984 To je vražda, napsala (TV seriál)
1982 Matt Houston (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)
Fantasy Island (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
1976 Charlieho andílci (TV seriál)
1974 Sonny Comedy Revue, The (TV seriál)
The Six Million Dollar Man (TV seriál)
1972 Nová dobrodružství Scooby-Doo (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
1964 The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)

Dokumentární

1996 E! přináší pravdivý příběh z Hollywoodu (TV seriál) - a.z.
1995 Rock & Roll (TV seriál)
1989 America's All-Star Tribute to Elizabeth Taylor (TV film)
1969 This Is Tom Jones (TV seriál)
1968 Marijuana
1967 Mondo Hollywood - a.z.

TV pořady

1998 The 50th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1994 Atlantic Records Story, The (TV pořad)
1993 Noční show Davida Lettermana (TV pořad)
1992 Noční Show Jaye Lenoe (TV pořad)
Vicki! (TV pořad)
1989 The Pat Sajak Show (TV pořad)
1988 Later with Bob Costas (TV pořad)
1982 Late Night with David Letterman (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad) - a.z.
1977 Battle of the Network Stars II (TV pořad)
Laugh-In (TV pořad)
1976 Jacksons, The (TV pořad)
The Sonny and Cher Show (TV pořad)
1975 Good Morning America (TV pořad)
1974 Dinah! (TV pořad)
1972 The Ken Berry 'Wow' Show (TV pořad)
1971 The Sonny and Cher Comedy Hour (TV pořad)
1970 Sonny & Cher: Nitty Gritty Hour (TV pořad)
1969 Playboy After Dark (TV pořad)
The Barbara McNair Show (TV pořad)
The David Frost Show (TV pořad)
1968 Beautiful Phyllis Diller Show, The (TV pořad)
The Dick Cavett Show (TV pořad)
1967 Jerry Lewis Show, The (TV pořad)
The Carol Burnett Show (TV pořad)
The Joey Bishop Show (TV pořad)
The Kraft Music Hall (TV pořad)
The Smothers Brothers Comedy Hour (TV pořad)
1965 Beat-Club (TV pořad)
The Hollywood Squares (TV pořad)
1964 Die Drehscheibe (TV pořad)
The Eamonn Andrews Show (TV pořad)
The Hollywood Palace (TV pořad)
Top of the Pops (TV pořad)
1963 Ready, Steady, Go! (TV pořad)
1962 The Andy Williams Show (TV pořad)
The Merv Griffin Show (TV pořad)
The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)
1961 Thank Your Lucky Stars (TV pořad)
The Mike Douglas Show (TV pořad)
1948 Toast of the Town (TV pořad)

Skladatelská filmografie

Filmy

1969 Cudnost
1967 Dobré časy

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace