foto

Michail Chomjakov

  • nar. 24.8.1959 (59 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Boj se stínem
2003 Drugaja ženščina, drugoj mužčina...
1998 Klassik

TV seriály

2017 Optimisty (TV seriál)
2013 Děpartament (TV seriál)
2012 Vsegda govori "vsegda" 8 (TV seriál)
Vsegda govori "vsegda" 9 (TV seriál)
2011 Vsegda govori "vsegda" 7 (TV seriál)
Zakon i porjadok: Prestupnyj umysel (TV seriál)
Konkurenty (S04E07)
Choročij-plochoj (S04E06)
Faktor smerti (S04E04)
další epizody (6)
2010 Učitěl v zakoně. Prodolženije (TV seriál)
Vsegda govori "vsegda" 6 (TV seriál)
Kodex česti (TV seriál)
Zvonok s togo sveta (S04E07)
2009 Vsegda govori "vsegda" 5 (TV seriál)
2008 Vsegda govori "vsegda" 4 (TV seriál)
Zakon i porjadok: Prestupnyj umysel (TV seriál)
Bezuprečnyj (S03E24)
Nastojaščije roditěli (S03E23)
Dar (S03E22)
další epizody (24)
2007 Zakon i porjadok: Prestupnyj umysel (TV seriál)
Gorsť pepla (S02E24)
Uviď meňa (S02E23)
Bilet v večnosť (S02E22)
další epizody (36)
Zaščita protiv (TV seriál)
2006 Sčasťje po receptu (TV seriál)
Tanker 'Tango' (TV seriál)
Vsegda govori "vsegda" 3 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace