foto

Thomas Baum

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Vier Saiten (TV film)
2009 Tatort - Kinderwunsch (TV film)
2006 Místo činu: Osudová důvěra (TV film)
Za tři dny umřeš
2002 Chorobná posedlost (TV film)
1997 Spurensuche (TV film)
1996 Geständnis, Das (TV film)
1994 Verkaufte Seele
Zigeunerleben
1991 Im Dunstkreis

TV seriály

2010 Der Winzerkönig (TV seriál)
Bleiben und gehen (S03E13)
Neue Wege (S03E12)
Die Qual der Wahl (S03E11)
další epizody (13)
2008 Der Winzerkönig (TV seriál)
Das Angebot (S02E13)
Der Rückschlag (S02E12)
Der Besuch (S02E11)
další epizody (13)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2013 Universum History (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky