foto

Eun-mi Ko

  • nar. 7.7.1976 (42 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Oolineun hyeongjeibnida
2013 Makkeolseu
2010 Kwijeuwang
2009 Hongkildongui huye
2001 Killeodeului suda

TV seriály

2017 Dolaon bokdanji (TV seriál)
2014 Pokpoongui yeoja (TV seriál)
2013 Hwanggeumui jegoog (TV seriál)
2011 Je 7 yoil (TV seriál)
Wiheomhan yeoja (TV seriál)
2010 Naneun junseolida (TV seriál)
Wooteoyo eomma (TV seriál)
2009 Cheonmanbeon saranghae (TV seriál)
2007 Geuraedo joa (TV seriál)
2006 Gangi doeeo mannari (TV seriál)
2002 여고 동창생 (TV seriál)
2001 여자는 왜 (TV seriál)
1996 Namja ses yeoja ses (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace