foto

Michael Robison

  • nar. 29.8.1955 (63 let)
    Toronto, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2019 Hailey Dean Mysteries: Death on Duty (TV film)
2018 Hailey Dean Mystery: 2 + 2 = Murder (TV film)
Hailey Dean Mystery: A Will to Kill (TV film)
2017 Hailey Dean Mystery: Dating Is Murder (TV film)
2013 Smrtící Slunce (TV film)
1990 Border Town

TV seriály

2018 Take Two (TV seriál)
Shadows of the Past (E09)
2016 Of Kings and Prophets (TV seriál)
2015 Killjoys: Vesmírní lovci (TV seriál)
Sklizeň (S01E03)
2014 Z Nation (TV seriál)
Full Metal Zombie (S01E04)
The Originals (TV seriál)
Red Door (S02E05)
Moon Over Bourbon Street (S01E17)
2013 Prokletí Spooksvillu (TV seriál)
Rogue Files: Reparation (TV seriál)
2012 Heuréka – město divů (TV seriál)
Deus ex Machina (S05E07)
Ve skutečnosti (S05E02)
2011 Agent bez minulosti (TV seriál)
Costa Verde (S01E06)
Heuréka – město divů (TV seriál)
Malý krůček (S04E19)
Souboj Titanů (S04E17)
Záblesk (S04E13)
2010 Nikita (TV seriál)
Heuréka – město divů (TV seriál)
Uvidíme se včera (S04E09)
Protnutí minulosti (S04E05)
Nový svět (S04E02)
2009 Kyle XY (TV seriál)
Life Support (S03E05)
Psychic Friend (S03E02)
2008 Odvážný Crusoe (TV seriál)
Ďáblův sluha (TV seriál)
Unseen (S01E12)
Heuréka – město divů (TV seriál)
Fáze, fáze, fázičky (S03E06)
Kyle XY (TV seriál)
I've Had the Time of My Life (S02E23)
Grey Matters (S02E21)
First Cut Is the Deepest (S02E19)
2007 Dresden (TV seriál)
Birds of a Feather (E01)
Painkiller Jane (TV seriál)
Heuréka – město divů (TV seriál)
Objekt touhy (S02E11)
Kyle XY (TV seriál)
Lockdown (S02E12)
Balancing Act (S02E04)
The Prophet (S02E01)
2006 Heuréka – město divů (TV seriál)
Než zapomenu (S01E03)
Kyle XY (TV seriál)
Endgame (S01E10)
Overheard (S01E09)
2004 Dotek zla (TV seriál)
The Collector (TV seriál)
2003 Detektív (TV seriál)
Pohřešovaní (TV seriál)
2002 Jeremiah (TV seriál)
Mrtvá zóna (TV seriál)
2001 Tracker (TV seriál)
2000 Andromeda (TV seriál)
Cesta vzhůru (TV seriál)
Na pomezí záhad (TV seriál)
1998 First Wave (TV seriál)
Síť (TV seriál)
1997 Fast Track (TV seriál)
Země: poslední konflikt (TV seriál)
1996 Poltergeist (TV seriál)
1995 Krajní meze (TV seriál)
1994 Reboot (TV seriál)
1993 Vražedné pobřeží (TV seriál)
Man with the Midas Touch (S03E34)
Slumming It (S03E33)
Massage in a Bottle (S03E22)
další epizody (4)
1992 Vražedné pobřeží (TV seriál)
Party Girl (S02E14)
1991 Northwood (TV seriál)
1990 Mom P.I. (TV seriál)
1989 Bordertown (TV seriál)
Neon Rider (TV seriál)
1988 Jump Street 21 (TV seriál)
Chapel of Love (S02E14)
1984 Nebezpečný záliv (TV seriál)
1983 The Hitchhiker (TV seriál)

Dokumentární

1990 True Stories (TV seriál)

TV pořady

1992 KidZone (TV pořad)

Střihačská filmografie

TV seriály

1992 Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
Beauty Rest (S04E05)
1991 Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
Spoiled (S03E13)
Undertaking Palor (S03E09)
Easel Kill Ya (S03E08)
1988 Jump Street 21 (TV seriál)
Raising Marijuana (S02E19)
1987 Jump Street 21 (TV seriál)
Low and Away (S01E10)
Gotta Finish the Riff (S01E06)

Herecká filmografie

TV seriály

2013 The Originals (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace