foto

Mária Šilberská

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

1988 Dravý nálet panny (TV film)
Na také prípady sa nezabúda (TV film)
Prvé hlásky lásky (TV film)
Príbuzní ľudia (TV film)
1987 Harmónia podľa Vivaldiho (TV film)
Vytriezvenie (TV film)
1985 Hodinky (TV film)
Poklad (TV film)
1984 Jazda na spiacom obrovi (TV film)
1982 Nech sa niekto opováži alebo ako Ďuro Konôpka o fujaru prišiel (TV film)

TV seriály

1985 Domov (TV seriál)
Keby ma mal niekto rád (E06)
Sklamanie (E05)
Nový domov (E04)
další epizody (6)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace