foto

Carla Ortiz

  • nar. 2.12.1976 (42 let)
    Bolívie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Xibalba
2014 Olvidados
2012 Ten, kdo podal ruku Vicentu Fernandezovi
2010 Land of the Astronauts, The
2009 Schreibe mir - Postkarten nach Copacabana (TV film)
2007 Andes no creen en Dios, Los
2006 Shut Up and Shoot!
2005 Che Guevara
2002 4 Cholas desmadrosas
1998 Šimpanz Mookie

TV seriály

2005 Closer (TV seriál)
2003 Kriminálka Miami (TV seriál)
Extrém (S02E10)
2002 Beze stopy (TV seriál)
2001 Secreto de amor (TV seriál)
2000 Primer amor... a mil por hora (TV seriál)
1999 Mujeres engañadas (TV seriál)
1998 Gotita de amor (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2017 Xibalba
2014 Olvidados

Dokumentární

2017 The Voice of Syria
2008 The End of Poverty?

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 Olvidados

Režijní filmografie

Dokumentární

2017 The Voice of Syria

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky