foto

Carlos Espejel

  • nar. 21.4.1972 (45 let)
    Mexico City, Mexiko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Kyky Ryky a pár vajec
2009 Otra película de huevos y un pollo
2007 Jediná dlouhá noc
2006 Vejce Toto na útěku
2000 Que bonita familia: Papá 2000
1998 ¡Que vivan los muertos!
1997 Baúl lleno de miedo, Un

TV seriály

2009 Hermanos y detectives (TV seriál)
2000 Carita de ángel (TV seriál)
1994 Buscando el paraíso (TV seriál)
1992 Carrusel de las Américas (TV seriál)
1987 Amor en silencio (TV seriál)
Quinceañera (TV seriál)
1985 Mujer, casos de la vida real (TV seriál)
1973 Plaza Sésamo (TV seriál)

TV pořady

2002 Big Brother VIP: México (TV pořad)
Don Francisco presenta (TV pořad) - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace