foto

Michael Crabtree

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 The Lotus
2017 The Harrowing
2015 Tears of God
2014 Odd Man Out
2013 Phobia
2010 Temple Grandinová (TV film)
2007 Kráčející skála 3: Spravedlnost
2006 Pomsta bez výčitek
2004 Pevnost Alamo
2003 Quiet Desperation
Život Davida Galea
2002 Myšlenky zločince
Warning: Parental Advisory (TV film)
1999 Texas Funeral, A
1998 Zapadákov
1997 Útěk z inferna
1996 The Secret She Carried (TV film)
1995 Dark Dancer, The
Deadly Family Secrets (TV film)
Vražedná žárlivost (TV film)
1994 Suverén (TV film)
1993 Fatal Deception: Mrs. Lee Harvey Oswald (TV film)
1991 Boj o Jenny (TV film)
Děvka
1990 Půlnoční jízda
1987 Bestseller
1985 Murphyho dobrodružství
Návrat oživlých mrtvol
Skutečný genius
Stark (TV film)
1984 S hlavou v pytli
1983 Tender Mercies

TV seriály

2010 Šerifové z Texasu (TV seriál)
1993 Walker, Texas Ranger (TV seriál)
Loupež (S01E01)
1991 Miller & Mueller (TV seriál)
1987 Hooperman (TV seriál)
Rytíři z Houstonu (TV seriál)
1986 Dream West (TV seriál)
The Wizard (TV seriál)
1985 Misfits of Science (TV seriál)
Sever a Jih (TV seriál)
1984 Airwolf (TV seriál)
1983 A-Team (TV seriál)
Wizards and Warriors (TV seriál)
1982 Silver Spoons (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)
The Dukes of Hazzard (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
1976 Alice (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2017 Donovan
Freaks
2014 Odd Man Out

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 Odd Man Out

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace