foto

Ken Narasaki

  • nar. 4.4.1958 (61 let)
    Seattle, Washington, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Unbroken: Path to Redemption
2014 Jez se mnou
2008 Zprávy TV Onion
2006 Prapor purpurových srdcí
2005 Obyčejné zázraky (TV film)
1999 Ayako
1998 Hard
Yellow
1997 Rodinná tajemství (TV film)
1993 Terminal USA
1992 Back to the Streets of San Francisco (TV film)
1990 Hirošima: město popela (TV film)
1988 Wash, The
1987 Living on Tokyo Time

TV seriály

2019 S.W.A.T. (TV seriál)
The B-Team (S02E14)
2016 Uncle Buck (TV seriál)
Brooklyn 99 (TV seriál)
Maximum Security (S03E21)
2015 Murder in the First (TV seriál)
Oh, Mexico (S02E06)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Dokud nás smrt nerozdělí (S05E25)
Dávné tradice (S05E23)
2014 Trophy Wife (TV seriál)
The Big 5-0 (E11)
2011 Nakopni to (TV seriál)
Up All Night (TV seriál)
2002 Zwei Profis (TV seriál)
2000 Policejní okrsek (TV seriál)
¡Viva Vegas! (TV seriál)
1999 Soudkyně Amy (TV seriál)
1998 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Austin Space (S05E02)
Objects Are Closer Than They Appear (S04E19)
1997 USA High (TV seriál)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Guns 'n' Roses (S04E01)
Positive I.D.s (S03E21)
1996 Show Jamieho Foxxe (TV seriál)
1994 Správná pětka (TV seriál)
1988 Půlnoční linka (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace