foto

Frank Moore

  • nar. 1946
    Bay-de-Verde, Newfoundland and Labrador, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 The Idiot
2018 Trouble in the Garden
Zombie at 17 (TV film)
2014 Devil's Mile
Nebezpečné vzpomínky (TV film)
The Christmas Parade (TV film)
2012 Devil Seed
The Samaritan
2011 Committed (TV film)
Henry ze zkumavky
2010 Když láska nestačí: Lois Wilson (TV film)
2008 Nothing Really Matters
Toronto Stories
Triumph of Dingus McGraw: Village Idiot, The
2006 Kalné vody
2003 Manželé Reaganovi (TV film)
Případ Mahowny
2002 Muž, který prodal Ameriku (TV film)
2001 Zastřelte Reagana (TV film)
2000 Norimberk (TV film)
Špinavá záležitost (TV film)
1999 Poslední svědek (TV film)
1998 My Date with the President's Daughter (TV film)
Příběh Dennise Rodmana (TV film)
Rozbouřená řeka (TV film)
Sémě pochybnosti
The Sleep Room
1997 Absolutní pravda (TV film)
Major Crime (TV film)
The Assistant
Vražda v Bílém domě
1996 Dlouhý polibek na dobrou noc
Giant Mine (TV film)
Jack Reed: Death and Vengeance (TV film)
Nepřípustný nátlak (TV film)
Shadow Zone: The Undead Express (TV film)
1995 Blood & Donuts
Televizní leč
1994 Proti své vůli (TV film)
Replikátor
1993 Gross Misconduct: The Life of Brian Spencer (TV film)
1992 Farther West
1989 Chramst!
1988 Martha, Ruth & Edie
Rodinný sraz
1987 Last Man Standing
1984 That's My Baby!
Thrillkill
1981 Kings and Desperate Men
1979 Au revoir à lundi
Stone Cold Dead
1978 Drying Up the Streets
Third Walker, The
1977 Rabid
1976 Far Shore, The
Supreme Kid, The
The Italian Machine (TV film)
1975 Lions for Breakfast
W.W. and the Dixie Dancekings
1971 Face-Off

TV seriály

2018 Killjoys: Vesmírní lovci (TV seriál)
Princezna bojovnice (S04E01)
2016 Killjoys: Vesmírní lovci (TV seriál)
Ztraceni v dole (S02E03)
Divoké Westerly (S02E02)
Orphan Black (TV seriál)
From Dancing Mice to Psychopaths (S04E10)
2015 Killjoys: Vesmírní lovci (TV seriál)
Úniková rychlost (S01E10)
Jedna krev (S01E06)
Sklizeň (S01E03)
další epizody (4)
2013 Policajt (TV seriál)
Místo, kde jsem doma (S02E13)
2012 Rookie Blue (TV seriál)
Další první den (S03E01)
2011 Kennedyové (TV seriál)
Bobby's War (E04)
2010 Pure Pwnage (TV seriál)
2008 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Knokaut (S01E03)
2006 At the Hotel (TV seriál)
2002 Puppets Who Kill (TV seriál)
Street Time (TV seriál)
Sue Thomas: Agentka FBI (TV seriál)
The 5th Quadrant (TV seriál)
Večerník (TV seriál)
2001 Mutant X (TV seriál)
1999 Twice in a Lifetime (TV seriál)
1998 Emily of New Moon (TV seriál)
1997 Fast Track (TV seriál)
Země: poslední konflikt (TV seriál)
1996 Poltergeist (TV seriál)
1994 Směr jih (TV seriál)
1993 Kung Fu: Legenda pokračuje (TV seriál)
1990 Protiúder (TV seriál)
1989 E.N.G. (TV seriál)
1988 Katts a Rinnie (TV seriál)
1987 Street Legal (TV seriál)
1986 Adderly (TV seriál)
Campbellovi (TV seriál)
Hot Shots (TV seriál)
1985 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Prokletá noc (TV seriál)
1983 Detektiv Marlowe (TV seriál)
1976 Teleplay (TV seriál)
1971 Dr. Simon Locke (TV seriál)

Dokumentární

2017 Tax Shelter Terrors - a.z.
2003 Letecké katastrofy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace