foto

Edith Evanson

  • nar. 28.4.1896
    Tacoma, Washington, USA
  • zem. 29.11.1980 (84 let)
    Riverside County, Kalifornie, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1971 The Seven Minutes
1968 The Split
1966 Penelope
1964 Marnie
1963 Hrůzostrašné příběhy
The Prize
1961 Swingin' Along
The Clown and the Kid
1960 Toby Tyler
1959 Cesta do středu Země
1957 Drango
Mladý cizinec
The Quiet Gun
1956 Storm Center
The Leather Saint
1955 City of Shadows
Silver Star, The
The Girl in the Red Velvet Swing
The Road to Denver
1954 About Mrs. Leslie
Desirée
1953 Down Among the Sheltering Palms
It Happens Every Thursday
Shane
Ten cizinec měl zbraň
Velký zátah
1952 Hans Christian Andersen
1951 Den, kdy se zastavila Země
Elephant Stampede
Eso v rukávu
Redhead and the Cowboy, The
Surová kůže
The Company She Keeps
1950 Perfect Strangers
Prokletí nepláčou
The Magnificent Yankee
Union Station
V kleci
1949 Big Jack
Madame Bovary
1948 I Remember Mama
Provaz
The Gallant Blade
You Gotta Stay Happy
1947 'Fun on a Week-End'
Singapore
The Corpse Came C.O.D.
Věčná Ambra
1946 Don't Gamble with Strangers
Mysterious Intruder
The Bachelor's Daughters
The Fighting Guardsman
The Notorious Lone Wolf
The Scarlet Horseman
The Strange Woman
1945 Captain Eddie
The Jade Mask
Youth on Trial
1944 And Now Tomorrow
Four Jills in a Jeep
The Soul of a Monster
1943 Bomber's Moon
Chetniks
Swing Out the Blues
The Moon Is Down
There's Something About a Soldier
1942 Dr. Gillespie's New Assistant
Girl Trouble
Manželky orchestru
Nejprve stvořil ženu
Reunion in France
1941 Life with Henry
Občan Kane
Pošlapané květy
1940 The Man Who Wouldn't Talk

TV seriály

1974 Apple's Way (TV seriál)
1972 Emergency! (TV seriál)
1970 Nanny and the Professor (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
1967 Judd for the Defense (TV seriál)
1960 Outlaws (TV seriál)
1959 Alcoa Presents: One Step Beyond (TV seriál)
Coronado 9 (TV seriál)
1958 Rescue 8 (TV seriál)
1957 Bachelor Father (TV seriál)
Colt .45 (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
The Restless Gun (TV seriál)
The Thin Man (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1956 Chevron Hall of Stars (TV seriál)
State Trooper (TV seriál)
Zane Grey Theater (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Cheyenne (TV seriál)
Dr. Hudson's Secret Journal (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
Jane Wyman Presents The Fireside Theatre (TV seriál)
Stage 7 (TV seriál)
The Life and Legend of Wyatt Earp (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)
Lassie (TV seriál)
Medic (TV seriál)
Stories of the Century (TV seriál)
Studio 57 (TV seriál)
The Lineup (TV seriál)
The Whistler (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
Letter to Loretta (TV seriál)
The Pepsi-Cola Playhouse (TV seriál)
You Are There (TV seriál)
Your Favorite Story (TV seriál)
1952 Cavalcade of America (TV seriál)
The Ford Television Theatre (TV seriál)
Your Jeweler's Showcase (TV seriál)
1950 Lux Video Theatre (TV seriál)
Space Patrol (TV seriál)
1949 Fireside Theatre (TV seriál)

Dokumentární

1961 Anatomy of an Accident

TV pořady

1957 The Frank Sinatra Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace